Accelerarea grafică din Firefox și editarea posturilor în WordPress


Am întâlnit o problemă mică de care vreau să vă fac și pe voi conștienți, pentru că platforma wordpress este folosită de majoritatea iar Firefox este un browser foarte utilizat. Așa că problema poate să apară la mai multe persoane.

Atunci când scrii un articol litere tastate apar câteodată greu. În special dacă apeși delete / backspace pentru a șterge, există întârzieri de până la o secundă, fapt foarte enervant pentru mine.

Problema o cauzează accelerarea grafică hardware. Rezolvarea e foarte simplă, trebuie accesat meniul Tools / Options / Advanced și debifat „Use hardware acceleration when available”.

Am avut aceeași problemă atât pe laptop – care e mai slăbuț ca specificații – dar și pe PC, care este bazat la toate capitolele – procesor, placa video, memorie, hard SSD, etc. Deci problema nu ar fi lipsa de hardware sau procesare, se poate întâmpla oricui.

Dacă ați observat și voi problema asta vă rog să îmi spuneți, mai ales dacă aveți și vreo altă rezolvare sau ați aplicat ce am scris eu și n-a funcționat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.