Atentie iubitori de iPhone feeling. Cu aplicatia MyPhone de la MMMOOO ( immmooo.com ) telefonul tau Nokia 5800 (sau alte S60 v5) se poate folosi de intregul spatiu al ecranului pentru a pastra iconite, shortcut-uri pentru aplicatiile preferate, anumite setari, etc. Sunt foarte configurabile. Sa o iau cu inceputul:

Deblocarea se face prin tragerea degetului pe ecran de la stanga la dreapta, ca si la iPhone. Daca telefonul este rotit in modul landscape acesta nu pote fi folosit asa, telefonul se blocheaza la loc. In acest caz se deblocheaza singur la rotirea in modul portrait. Aveti la dispozitie acum 4 ecrane pline de iconite printre care puteti face scroll orizontal. Tranzitia nu este dintre cele mai fine pe care le-am vazut, dar e functionala.

Printre primele lucruri pe care le poti customiza este si wallpaper-ul aplicatiei (nu al temei telefonului). Sunt cateva dragute, printre care si cateva fete zambitoare, cu diverse expresii si un brad de craciun stilizat.

Puteti beneficia si de un cititor RSS foarte bine organizat in MyPhone, doar trebuie sa adaugi link-ul catre feed si este gata de citit. Cu aceasta ocazie am realizat ca la feed-ul RSS al GadgetNews ar trebui facute cateva imbunatatiri, iar MyPhone nu se descurca cu  diacriticele.

Si acum un video, cu MyPhone in actiune. Stati prin zona, unul din urmatoarele posturi va fi un concurs care are ca premii doua licente pentru aceasta aplicatie. Daca v-a placut sau nu ce v-am prezentat dati-mi de stire in comentarii.

 

[youtube]hGLZXIwMPSI[/youtube]

Îți place? Dă mai departe!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest

Ai ceva de comentat?