Samsung Smart TV – de ce aş cumpăra unul?

Ah, tehnologie nouă. Respir orice noutate din domeniu. Folosesc orice e nou şi util, aştept cu interes maxim îmbunătăţirea diferitelor specificaţii la PC-uri, telefoane, televizoare. Privind evoluţia rapidă a tehnologiei simt că fac parte din istorie, dacă alte acţiuni ale predecesorilor noştri, cum ar fi cucerirea vreunui ţinut învecinat, nu mai sunt tangibile. :)

Ideea e că invenţiile se aplică în tehnologia de masă din ce în ce mai repede. De la televizoare LCD s-a trecut la LED si acum la OLED. Fiecare vine cu ceva în plus, fie că e consum mai mic, pixeli mai mici rezultând rezoluţii mai mari în aceeaşi diagonală, 3D cât mai bine conturat şi aşa mai departe.

   De câteva săptămâni am un telefon Samsung Galaxy SII despre care nici nu am mai apucat să scriu pe blog. Dar e o minunăţie şi e tot ce mi-am dorit de la un telefon deştept. Adică smartphone. Se mişcă repede în orice aplicaţie, ai din ce alege pe magazinul Google Play, enorm de multe gratuite, multe şi cele contra-cost dar care chiar merită. Nu m-ar mira dacă vor apărea magazine cu plată şi pentru aplicaţii pentru televizoarele inteligente. Dată fiind multitudinea de senzori pe care le au in prezent, vor şti să facă din ce în ce mai multe lucruri. Bine, mai întâi producătorul trebuie să permită la nivel software instalarea altor aplicaţii, dar pasul nu cred că e departe.

Aş cumpăra un televizor Samsung Smart TV pentru că s-ar potrivi de minune cu telefonul, în primul rând. Vor avea aceeaşi aplicaţie AllShare creată de Samsung, aplicaţie care facilitează transferul şi afişarea de filme, poze sau muzică. Avându-le stocate pe telefon nu va mai trebui să le copiez pe un stick USB via PC, apoi să înfig stickul în televizor. Uşurinţă în folosire FTW!

Aş mai cumpăra un televizor Samsung pentru că săptămâna viitoare mă mut, iar în noua locuinţă nu o să am niciun televizor. Cu o grămăjoară de bani daţi pe chirie nu ştiu când o să mă hotărăsc să fac această cumpăratură. Mai ales că îmi surâde ideea să fie 3D şi preţurile încep de la 3000 de lei.

Dacă ai un blog şi în anumite condiţii impuse, poţi primi un televizor de la Samsung. RoNewMedia este o conferinţă pe domeniile marketing, social media şi comerţ online. În cadrul ei există Samsung Blogger’s Corner – unde te aşteaptă gadget-uri de ultimă generaţie, gata pregătite pentru a fi testate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.