Skateboard auto (sau cum sa ai 10 masini in garaj)

Este un proiect al General Motors. Automobilul-skateboard nu are motor (conventional) ci functioneaza cu celule de hidrogen. Tot motorul este incorporat in platforma de sub picioare, restul spatiului putand fi folosit intr-o varietate imensa, fiind reconfigurat odata cu o noua „carcasa”. Poti s-o faci roadster cu doua locuri, berlina traditionala, break, pick-up sau mini-bus cu 6 locuri, dupa preferinte.

Soferul se poate aseza unde doreste, in fata ori la mijloc, pe stanga sau pe dreapta deoarece directia nu este mecanica, ci electronica. Poti conduce cu un volan, o mansa, un joystick, un mouse, cam orice. Propulsia se face pe toate cele patru roti, nu doar doua. Astfel precizia si stabilitatea vor fi maxime.

Credeti ca reprezinta viitorul pentru deplasarea umana ?

Update: (pamflet) Daca softul va fi asemanator cu windows-ul nostrul cel de toate zilele.. imaginati-va o situatie de franare brusca iar sistemul sa dea BSOD (ecran albastru) ori aplicatia responsabila de navigatie sa se inchida si sa afiseze mesajul cu Send / Don’t send . Ori sa te viruseze un hacker care sta in autobuz langa tine la stop . Pai nu iei direct o prapastie in braţe ?

Îți place? Dă mai departe!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.