Sony Ericsson K770 Cyber-shot

Un nou venit in familia Cyber-shot este gata sa-si faca aparitia. Noul Sony Ericsoon K770 a fost anuntat. Telefonul tri-band GSM/GPRS are in dotare si 3G, detine trasaturile generale ale intregii familii – camera foto-video de 3.2 megapixeli cu autofocus, flash cu lumina LED (nu varianta cu xenon care, sincer, ar fi fost o alegere deosebita). Titusi nu este un model de top al marcii, asa ca ne multumim si cu atat.

La o grosime de doar 14.5 mm, Sony Ericsson K770 se mandreste cu un display in diagonala de 4.8 cm, 262.000 de culori, TFT cu o rezolutie de 240×320 QVGA. La capitolul conectare se prezinta decent, avand atat bluetooth 2.0 cat si mufa USB. Pentru fanii muzicii pe telefon detine si radio FM cu RDS. Memoria interna de numai 16 MB este cu siguranta insuficienta dar va gasi alinarea in cei 256 MB ai cardului de memorie Memory Stick Micro (M2) cu care vine livrat in pachet.

Culorile in care va fi prezentat pietei vor fi maro (Truffle brown) si Ultra Violet. Livrarea va fi spre toamna anului 2007 (deci foarte curand). Pretul este inca o necunoscuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.