Sony Ericsson K850i CyberShot

Un „gadget” sa ii zicem – spectaculos. Pentru ce stie sa faca la nivelul fotografiei intrece multe aparate foto din ziua de azi. O camera cu nu mai putin de 5 megapixeli !
    Sony Ericsson K850i ridica un nou standard printre telefoanele mobile capabile de fotografiat. Desi este important sa ai o rezolutie mare ca aceasta, mai sunt multe alte criterii importante cand vrei sa faci o poza sau o inregistrare video excelenta.
    Cu siguranta m-as lauda si eu daca as fi un K850i. As avea autofocus, zoom digital, flash cu Xenon, trei leduri superluminoase pentru inregistrarile video pe timp de noapte. Cea mai reusita poza o poti alege dintr-o succesiune de noua cadre surprinse intr-o succesiune rapida. Video filmeaza la 30 fps (frame-uri pe secunda), dublu decat multe telefoane obisnuite. Transmisia de date se face prin tehnologia HSDPA, cu o rata de transfer a datelor mai mare decat  3G, poate functiona in patru benzi GSM, conectivitate GPRS, EDGE, bluetooth si USB.

One thought on “Sony Ericsson K850i CyberShot

  • 1 octombrie 2011 la 18:29
    Permalink

    Comentarii (6)Add Comment
    Frumoase caracteristici
    scris de Maki, 11 august 2007
    Sper sa fie un telefon durabil, arata bine si la ce caracteristici are e chiar impresionant. :eek
    Mda…
    scris de Moofa, 30 august 2007
    Una la mana, e old news, 2 la mana, camera de 5 megapixeli exista(Nokia N5). Chiar si mai mult XCute de 5 Mpx interpolati pana la 8. Deci mai multa atentie va rog.
    Despre telefon
    scris de Buneloo, 07 noiembrie 2007
    Chiar daca sunt un fan se acest telefon nu este perfect… plasticul este o calitate slaba si sunt destul de multe probleme cu camera… nu se mai deschide de nici o culoare si toata lumea zice sa faci o vizita la service… totodata nici pozele nu ies chiar asa cum se anunta, in unele situatii cum se arata pe alte site-uri specializate Nokia N95 iese castigator la capitolul camera de 5MP
    k850i
    scris de calinutz, 02 decembrie 2007
    il am de oluna de zile,E SUPER OK TEL nui mai cautati nod in papura ca nu are. Iar pt cei ce il lauda pe N95……..il aveti macar sau sa va spun eu ca nu merita banii? Il am si pe el dar e de vanzare deja! Ati inteles ce am vrut sa zic

    scris de Cosma resita, 17 iunie 2008
    E nebunie cu k850i deci cei care cauta nod in papura mai bine taceti ca va faceti de rusine zbye

    scris de Dj YOoLY, 05 august 2008
    e super tare telu :eek ….dar pana in septembrie knd mi-l iau si yo mai e….. :cry …oricum merita sa astept :grin

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.