*567, numărul de telefon pe care Vodafone n-o sa-l recomande niciodată

main_vodafoneap

Vrei să scapi de SMS-urile de la diverse firme? De unde au numărul tău? Poate habar nu ai, dar ei pot încasa mai mult din aceste drepturi decât din abonamentul tău de 5-25 euro.

Poate de la propriile concursuri, dar cel mai des firme de care nu ai auzit, sau nu prea te interesează, cumpără dreptul de-ți trimite promoții SMS și inclusiv în poșta scrisă (email și scrisori în plic).

Dezabonarea de la SMS-uri cu reclame de la Vodafone, inclusiv de la partenerii acestora, se poate face apelând *567. Eu am sunat și aveți mai jos înregistrarea unui astfel de apel automat în care alegi de la ce tip de promoții vrei să te dezabonezi.

Cu cât ai abonament mai mare, cu atât ești mai valoros pentru compania de telefonie mobilă. Pentru că, cel mai probabil, și venitul tău lunar este mai mare, iar diversele firme pot să-ți vândă nu doar bere ieftină, ci și bijuterii, ceasuri, vacanțe. Îți dai seama după reclame în ce categorie ești. Primești doar de la Timișoreana? Dorel. Primești de la Louis Vuitton și Rolex? Bazat.

Nu scapă nimeni de reabonare, mai ales dacă participi la vreun concurs. Dar apelând *567 îți dă măcar o fereastră de liniște.

One thought on “*567, numărul de telefon pe care Vodafone n-o sa-l recomande niciodată

  • 9 februarie 2019 la 01:24
    Permalink

    Eu vreau să spun despre concursul vostru pe my vodafone ,dai și primești este posibil să stau pe trei nr de telefon la cîte un cartonaș și pe toate trei este aceleași cartonașe lipsă ,la mașina cart.1,la card 1,la telefon șase,și la megabiți 5 pe trei numere de telefon la fel pe trei nr de telefon am cîștigat o dată megabiți dar acum sunt trei nr de telefon la aceleași cartonașe o să pun și poze cu ele este prosteală pe bune

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.