Este gata!

   O zi mare. Am finalizat trecerea blogului pe wordpress. Am rescris fiecare post, vreo 500. Cu această ocazie am făcut şi o curăţenie printre ele, am înlocuit videoclipurile de pe youtube care au fost şterse între timp. Am avut multe de învăţat despre wordpress cu ocazia asta, diferenţele sunt multe şi importante faţă de joomla, platforma anterioară pe care am avut blogul.

Mai multe sfaturi pe care le cred eu utile în legătură cu instalarea şi organizarea în wordpress într-un post viitor. Acum vreau doar să mai mulţumesc celor aproximativ 150 persoane care mă urmăresc prin feed reader, ştiu că sunt cei mai pasionaţi de gadgeturi şi au avut răbdare în timp ce scriam extrem de puţin. Dacă nu vă supără, lăsaţi şi un comentariu, să ştiu că trăiţi şi nu sunteţi roboţi  :).

Platforma WordPress parcă te atrage mai mult la scris şi este o comunitate uriaşă acum în toată lumea. Orice problemă crezi că ai o găseşti rezolvată undeva pe internet la o căutare. În următoarele zile cu siguranţă voi găsi câte ceva de adăugat şi modificat sau optimizat.

Îți place? Dă mai departe!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.