Gadget

Invaţă să-ţi construieşti drumul ca antreprenor online

  Să pui bazele unei afaceri bazate pe mediul online mi se pare în acest moment mai simplu ca oricând. Cu o idee bună şi determinare poţi avea acces la o mulţime de programe; pentru tineri, pentru studenti, pentru dezvoltare software, ş.a.m.d.

Acest mediu online este ca un fel de mâncare de care nu te mai saturi. Din toate direcţiile apar zilnic oportunităţi care aşteaptă a fi dezvoltate. Trebuie doar să înveti de undeva cum să-ţi construieşti drumul ca antreprenor online. Acel Yellow Brick Road care ducea spre o destinaţie ideală în povestea „Vrăjitorul din Oz” posibil să existe în toate afacerile, dar, asemenea poveştii, nu poţi fi sigur de ce te aşteaptă la finalul drumului. Trebuie să planifici, să structurezi, să primesti sfaturi şi consultanţă de la cei „mai umblaţi” ca tine, să îţi arate practic ce ai de făcut într-o anume situatie.

Sună bine să găseşti aşa ceva, dar unde şi cum ?
În câteva zile ai posibilitatea de a participa la Next Online Players, un eveniment în care antreprenoriatul online se mănâncă pe pâine (ziceam eu la început ca mediul online e ca o mancare[…] ).  Timp de trei zile – 17, 18, 19 iulie la Hotel Howard Johnson se va discuta pe aceste teme, vor fi workshopuri şi prezentări interesante.
Cine vorbeşte? Toţi cei nouă antreprenori online de succes prezentaţi în această pagină.

Ce motive am să doresc să particip:
Sunt deja antreprenor online, nu doar aspirant, şi doresc să învăţ cât mai multe lucruri practice pentru a-mi îmbunătăţi activitatea actuală. Aş vrea să ştiu dacă se pot „ghici” gândurile vizitatorului pe un site de comerţ online – până în momentul când el devine client. Poţi face supoziţii, dar ce variantă alegi şi din ce motive? M-am lovit de această problemă în cercetarea acţiunilor vizitatorilor magazinului meu CabluriGSM.ro

Vreau să cunosc păreri şi să descopăr atitudini proaspete despre mediul online. Nu pot nega faptul că citesc în fiecare zi blogurile unora dintre cei implicati, dar mai bine decât faţă-în-faţă nu există, să poti pune întrebări e cu mult mai bine decat a posta comentarii.

Visez să pot pune pe picioare şi un al doilea magazin online, este în domeniul obiectelor personalizate „but with a twist”. Îl găsiţi printre linkurile din partea dreaptă. Constructia e gata, planul doar în capul meu, aş visa un suport financiar din partea unui investitor dar încă nu m-am hotărât dacă mai aştept să mă descurc singur.

Sper să vă pot prezenta şi rezultatele participării mele dacă voi fi acolo în calitate de blogger (titlu care mi se potriveşte part-time să zicem..) Apropo, şi acest site poate fi transformat într-o afacere foarte uşor; nu îţi dai seama cum ? Atunci nu ai stofa de antreprenor online :)

De maine revin cu posturi despre gadgeturi, un articol interesant despre tatuaje moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.