Îţi personalizezi gadgetul?

Este o barieră volatilă plăcerea de a avea un gadget standard, frumos şi lucios, sau a-l personaliza cu o imagine ori un logo al firmei tale. Persoanele cu înclinaţii spre artele plastice vor fi primele în a adăuga „un strop de magie” telefonului sau notebookului, iPodului, consolei de jocuri sau multor altor gadgeturi.

Am testat un skin de laptop şi trebuie să vă spun că sunt încântat de calitate. Gradul de utilitate stă la aprecierea fiecăruia, fie că îl doreşti pentru protecţia anti-zgârieturi a carcasei, fie că partea decorativă îţi stârneşte curiozitatea.

L-am primit de la Tattooit.ro, un producător de skinuri pentru electronice. Nu sunt produse în China şi vândute ca ultima noutate în domeniu, ci materialul din care sunt făcute se printează în atelierul lor. Deci totul este produs la cerere, nu există produse cu adeziv învechit, evitând riscul de a nu se mai lipi skinul pe laptop.

Dar să vă spun ce potriveală maximă şi ce fler a avut persoana de la Tattooit care m-a contactat. Habar nu au avut :). Eu, pe lângă acest blog, am un job. Firma la care lucrez vinde multe echipamente şi materiale pentru industria publicitară. Dimensiune medie, 50 angajaţi, cel mai probabil nu aţi auzit de ea dacă nu lucraţi voi înşivă în domeniu. Lucrez în marketing, nu stau zi de zi cu mâinile pe materiale, dar o mare parte din primele luni în acest job au constat în învăţarea proprietăţilor materialelor de print. Sunt multe şi cu enorm de multe aplicaţii. Unele sunt foarte bune pe suprafeţe drepte, altele pe suprafeţe doar uşor curbate, până la cele pentru autoturisme, care se pot încălzi şi aplica pe suprafeţe foarte curbate, chiar în unghiuri de 90 de grade. Apoi sunt şi clasificări dupa tipul de adeziv – permanent sau repoziţionabil. Nu mai zic de categorii precum grosime, temperaturi de aplicare, reflectorizante sau normale.

De ce toate explicaţiile de mai sus? Pentru ca skinul primit mi-a întrunit toate exigenţele din domeniu. Este repoziţionabil – dacă l-ai pus prima oară strâmb îl poţi ridica şi reaşeza, nu prea subţire – cât să fie rezistent la întindere în momentul aplicării, decupat exact la milimetru pentru marca şi modelul de gadget pentru care este comandat.

Materialul este lucios, sunt curios cum ar fi fost un skin cu suprafaţă mată, dacă există un astfel de material de la 3M. Dar oricum, l-am vrut în primul rând pentru estetica lui. Partea de protejare a carcasei nu prea mă interesează la acesta. Grafica pe care o vedeţi în poze am făcut-o eu şi, dacă vă uitaţi bine, este aceeaşi cu backgroundul site-ului, doar că mai colorată. L-am pus pe un laptop de serviciu care „la bază” este un Inspiron 1300 cam vechi, dar cu procesor schimbat şi memorie RAM adăugate de mine.

Având în vedere toate cele de mai sus, recomand tattooit.ro pentru calitatea produsului, şi foarte multe modele predefinite dintre care se poate alege dacă nu trimiţi design-ul propriu.

Ce sticker aveam înainte – o siglă din material imitaţie de fibră de carbon; arată binişor dar m-am plictisit de aspectul lui.

  

Poze detaliate, cum arată acum:

Îți place? Dă mai departe!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.