Restaurant cu servire automatizată

Intr-un restaurant intri in principal ca sa mananci dar secundar, si pentru o atmosfera placuta si unde sti ca exista oameni gata sa iti indeplineasca dorintele culinare. De acum ne putem imagina si altfel de cine la restaurant, un pic mai reci .. distante. S-a deschis un restaurant in care partea de comanda si servire este complet automatizata. In Nuremberg, Germania.

Comanda se face prin ecrane sensibile la atingere aflate in dreptul fiecarei mese, iar servirea printr-un sistem spiralat de sine pe care calatoreste mancarea in bolul respectiv. Bucataria se afla cu un nivel mai sus decat sala de mese. Toate mesele si bucataria sunt legate intr-o retea iar un computer central gestioneaza atat comenzile, livrarea, cat si stocurile necesare.

Sistemul calculeaza si timpul in care comanda ta va fi gata si te tine la curent. Poate extraordinar la prima vedere, dar fara factorul uman intr-un restaurant, atmosfera parca nu mai este aceeasi. Tu ce preferi, un chelner sau un sistem automat cu sine?
(Filmuletul e mai jos)

Îți place? Dă mai departe!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.