Stamina mode de pe Sony Xperia Z [video]

  Unul dintre cele mai apreciate lucruri la noul smartphone Sony Xperia Z este modul de economisire a energiei supranumit și Stamina Mode. Acesta nu face lucruri complicate, doar oprește servicii inutile atunci când telefonul nu este folosit. Bateria însă beneficiază imens de acest mic utilitar.

Utilizatorul este liber să aleagă unele servicii care nu vor fi oprite nici când telefonul are ecranul oprit. Wifi, bluetooth, notificări push, sincronizare și multe alte aplicații independente.

Este menționat procentul de 400% ca timp de stand-by extins. Mi se pare cam extrem, dar până nu avem și părerea utilizatorilor ne vom da doar cu părerea.
Pentru a disemina potențialilor cumpărători această informație, Sony tocmai a postat un video cu descrierea acestei opțiuni.

851 de comentarii la „Stamina mode de pe Sony Xperia Z [video]

  • 10 octombrie 2013 la 08:02
    Permalink

    folosesc un Xperia M si bateria in regim mixt de utilizare tine 3-4 zile. este ceva super tare. am reusit sa trezesc curiozitatea multor amici care erau sceptici in ceea ce priveste sony.maiales ca ei folosesc cu indarjire samsung, cu o zi baterie! :)
    faina treaba Sony

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.