Carne crescută în laborator, făcută burger

Aparent, animalele crescute pentru a le consuma carnea sunt dăunătoareschmeat mediului înconjurător, mai ales când nu se săturăm cu puțin și cirezi întregi sunt necesare doar pentru a satisface foamea unui singur oraș.

Din cauza asta geneticienii și inginerii biologi s-au gândit să crească bucăți de carne în laborator, așa cum culturile de bacterii prosperă în farfurii petri, carnea va crește din celule prelevate de la animale vii. Primul experiment a durat doi ani până la creșterea unei cantități de 140 de grame. La un cost de 250.000 de euro.

Am putea să-i spunem și hamburger in vitro, dar sună dezgustător…

Detalii aici.

Îți place? Dă mai departe!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.