Reclamaţie online la Poştă

Update:

Datorită succesului acestui articol ajung aici oameni care vor o metodă de a plasa o reclamație poștei române. După cum este indicat și pe site-ul poștei, metodele sunt următoarele:

Reclamaţiile se pot transmite prin următoarele modalităţi:

 

 • Forma scrisă, consemnată pe formularul standard , care se găseşte gratuit la subunităţile poştale, sau pe formular nestandardizat, depusă la sediul entităţilor poştale sau transmisă pe cale poştală entităţilor poştale;

 

 

 • Verbal:
  • la ghişeul poştal;
  • telefonic: INFOPOST – 021/9393 din Bucureşti;              021/9393111       din tara sau de pe telefonul mobil.

––––––––––-

Iată cu ce mesaj mirobolant te intâmpină site-ul Poştei Române; adică e online reclamaţia dar ei o printează şi o expediază la un sediu? Sau se mută email-ul cu un camion ceva.. că nu reuşesc să înţeleg ce legatură are.

Se mută sediul şi nu mai stă nimeni la serviciu 17 zile? Câtă elasticitate în gândire şi acţiune.. nu-i de mirare că am vrut sa fac o nouă reclamaţie :)

70 de comentarii la „Reclamaţie online la Poştă

 • 23 ianuarie 2012 la 22:22
  Permalink

  Comentarii (35)Add Comment

  scris de GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL, 19 septembrie 2008
  Si eu doream sa fac o reclamatie , deoarece la adresa la care primeam mereu corespondenta nu mai primesc nici avize si nici coletele si ele se intorc la destinatar
  ( care consuma bani si timp cu expedierea lor si eu pot fi suspectat ca nu sunt serios – absolut degeaba )pentru ca strada mea nu mai apartine de oficiul postal numarul 68 si a fost mutata si apartine de noul oficiu postal 86.Nu mai primesc

  scris de julia, 05 martie 2009
  haideti sa invatam sa fim civilizati, sa respectam omul de dincolo de ghiseu,sa invatam folosirea serviciilor postale si pe urma sa avem pretentia de a face reclamatie. functionarul public a ajuns pres pe care se sterg cizme, bocanci si tot felul de pantofi care mai de care mai scumpi, dar ai caror posesori nu au pic de bun simt si al caror comportament lasa foarte mult de dorit. cate jigniri mai pot suporta acei salariati ?

  scris de GadgetNews, 05 martie 2009
  Julia, probleme mele au fost total intemeiate. Colete pierdute pe drum, cutii ajunse rupte si aproape deschise, etc. Din fericire cu persoanele de la oficiul unde ma duc de obicei ma inteleg de minune. Toate angajatele au o atitudine pozitiva. Am mai fost la un oficiu in apropiere de mine, si la acela aproape in fiecare zi cu expedieri, dar atitudinea era de respingere. Parca imi faceau zilnic un favor primindu-ma. Am incetat sa mai dau pe acolo.
  Majoritatea „chimiei” dintre functionar – oficiant si consumator e pornita de cel dintai.

  scris de florentina, 18 septembrie 2009
  Sunt din Comuna Lipanesti, Judetul Prahova, si doresc ca in urma acestei reclamatii sa e rezolve ceva. in fiecare luna domnele de la posta uita sa mai aduca alocatii ,indemnizatii, etc. Aceste se aduc preferential in functie de bacsisul pe care il lasi. Daca sunt intrebate de aceste drepturi pe care statul le pune la dispotitia oamenilor ele spun ca nu au sosit sau daca dorim sa primim banii mai repe ,de data de 27 a ficarei luni, sa ne prezentam la posta. Cand ne prezentam la posta cu buletinul spun ca nu au banii, iar daca la ameninti cu o reclamatie imediat apar si banii. asi dori sa vina cineva sa faca un sondaj printere locuitorii acestei comune si sa se ia masurile de rigoare. va multumesc.

  scris de maciuca, 21 octombrie 2009
  La oficiul Postal 42 din Bucuresti,din B.du. Libertatii 42. secor 5 , ESTE UN ASA ZIS LIDER DE SINDICAT (POSTAR) CARE AINCEPUT SA FACA ORDINE IN OFICIU– EL DICTEAZA DUPA BUNUL PLAC- UN SPAGAR NENOROCIT– SE NUMESTE ,, DRAGANOAIA CONSTANTIN,, CARE ARE IN SPATE NUSTE SEFII- CARORA LE DA SPAGA. == ACEST POSTAR VINE LA SERVICIU LA CE ORA I SE SCOALA. 8 DIMINEATA- SI LA ORELE 13 ESTE PLECAT DIN SEDIUL OFICIULUI POSTAL.. OMUL CARE A FOST UN PRAPADIT DE STRUNGAR A AJUNS LIDER DE SINDICAT IN CADRUL POSTEI ROMANE… SI NIMENI NU II MAI DA CU FUNDUL DE NAS. EL FACE SPAGA LUNARA 30 DE MILIOANE…
  FAPT PENTRU CARE– ABSOLUT NIMENI NU MAI DA CU POPOUL DE NAS A CESTUI POSTAR,,,, DACA STITI PE CINEVA MAI MARE DIN POSTA ROMANA… VA RUGAM URMARITI ACEST POSTAR SI VETIII VEDEA CA RARE SUNT ZILELE IN CARE IL APUCA LA SERVICIU ORA 13. SI PLUS DE ASTA ESTE UN MARE MARE SPRITANGIU– DAR ESTE CU SINDICATUL

  scris de Dima, 21 octombrie 2009
  smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
  Cunoastem pe acest ,,Postar,, dar are relatii si nu poate fi dat afara- Caci este lider de sindicat.
  SE NUMESTE = DRAGANOAIA CONSTANTIN = ? NU ?
  STIM CU CE SE OCUPA DAR …,.? RELATIILE SUNT RELATII IN POSTA ROMANA….Este vorba de postarul de la,, b.dul LIBERTATII ,, sect. 5 Bucuresti, Acela care a bagat-o pe nevastasa,, ca si Curier,,
  Are relatii sus puse.Si da spaga sefilor…..
  Dar daca vreti il puteti fotografia in fiecare zii cin pleaca de la serviciu-Caci el are program de 4 ore = 8- 12. Ce palaria lui. Doar este lider de sindicat.

  scris de Tudose adrian, 21 octombrie 2009
  DACA STIE CINEVA CUM SE POATE LUA LEGATURA CU UN SEF MARE DIN CADRUL POSTEI ROMANE ? O ADRESA E.MAIL ??? CACI CEI PUSI SAL DESCOPERE PE ACEST POSTAR TOTI SUNT MINJITI …
  SEFILOR DIN POSTA ROMANA SUNTETII SPAGUITI DE DRAGANOAIA CONSTANTIN- DE LA OFICIUL ,,B.DUL LIBERTATII ,, SECTOR 5 . BUCURESTI ???

  scris de Dana Birsan, 21 octombrie 2009
  Nu il poate face nimeni, pe Costica ( DRAGANOAIA ) Are relatii desii este un simplu postar….. Va spun eu ! Omul ia spaga si cite 50 ron. de la un singur pensionar..Are pensionari in traseu ( Numai fosti Piloti ) si fosti securisti care lasa spaga mare….Omul merge acasa cu citeva milioane spaga pe zii…. Asa ca nimeni din posta romana nu se da la el. Mai ales cai lider de sindicat..
  FRAIERILOR LASATIL IN PACE OMUL ESTE SMECHER !!!
  Nici directorul nu are puterea lui…

  scris de liliana ilisei, 21 decembrie 2009
  in data de 8 decembrie2009 am pus un pachet cadou pt fiica mea din america la oficiul postal nr 8 tirgoviste.am mers deacasa cu scoci,cutie,hirtie de ambalaj.pachetul nu a fost cintarit in fata mea,angajata a mers in alta camera unde la cintarit mi-a vorbit dur si a spus ca daca vreau sa-l trimit bine, alfel doar peste o luna mai pot trimite pachetul; [ma intreb unde traim? in strainatate poti trimite de la orice posta pachet si in orice zi din luna fara dumineca si simbata]nu sunt conditii sa ti poti ambala pachetul pt ca trebuie sa asteptam sa fie verificat mai intii,am platit ca pachetul sa fie trimis cu avionul, am platit mai mult decit costa continutul ambalajului,am cintarit acasa pachetul si erau 980 de grame [dar angajata a gasit 1,370 grame,fara sa cintareasca pachetelul in fata mea] suma a fost de 89 lei. A trebiut sa tac la fel nejust de comportare al angajatei pt ca prin felul ei m-am temut sa nu mi expedieze pachetul.nu credeti ca ar trebui sa aduceti imbunatatiri in acest sens?la aceasta data cind scriu pachetul nu a ajuns la destinatie multumesc.

  scris de popa daniel, 22 decembrie 2009
  Oficiul postal nr 5 situat langa parlamentul Romaniei s-a transformat in casa desenelor animate. Acest oficiu de protocol, unde sant duse delegatiile straine si echipele de filmare, este condus de ciocanitoare Woody-Ghita Liliana. Cum a reusit sa ocupe acest post nu se stie dar putem vedea cateva din marile realizari ale acestui desen animat. S-a inscris la facultate si a reusit sa ramana repetenta mai multi ani. Barbasu’ ii aplica batai zilnice atat acasa cat si in sediul oficiului. Poate din aceasta cauza are cu subordonatii un comportament de mahala ,mitocanesc si suburban. Puneti-o langa alte diriginte si veti vedea diferenta. cand am cunoscut-o am avut impresia ca vorbesc cu femeia de servici. Asa ca de unde servicii rapide si competente la posta romana? chiar nu se gaseste o persoana competenta sa ocupe acest post?daca nu in scurt timp oficiul 5 se va ocupa ori de curatenie stradala ori de box lucruri la care Ghita-Woody are un bun profesor in barbasu. sau macar faceti program de vizitare sa mergem cu copii sa o vada pe Woody. ea traieste si da din cap la oficiul postal 5.

  scris de Romeo, 05 februarie 2010
  Buna,

  Si eu am o problema, dar trebuie sa pregatesc un dosar cat mai consistent si sa caut un avocat bun. Despre ce este vorba?
  Casa judeteana de pensii vireaza banii de pensii,sa zicem in Comuna Sarata Judetul Bacau pe data de 11 – 13 ale lunii catre Posta Romana, dar banii nu ajung decat incepand cu data de 26 ale lunii. Ce se intampla cu acesti bani? Nu sunt prea multi: cca 3 miliarde lei vechi, oare cat este dobanda la acesti bani blocati sau rulati?
  oricum eu vreau sa dau Posta in judecata si cred ca voi face si o sesizare la consiliul concurentei.

  scris de marian , 14 aprilie 2010
  as dori sa vina cine va an comuna valea macrrisului ialomita pt ca nuse dau alocatile la timp se dau doar cand vor ei va rog frumos sa luati masuri sunt famili care seroaga de postasi sale dea bani si ai mint mereu maine maine trebue sa faceti cv multumesc
  smilies/sad.gif

  scris de Petru, 03 mai 2010
  Oficiul postal nr 3 Arad, locul unde incompetenta si neprofesionalismul este la el acasa. Se astepta pana la jumatate de ora dupa o persoana, functionarele se intreaba una pe alta ce au de facut… clienti cunoscuti bagati si serviti in fata fara nici cel mai elementar respect pentru cei ce stau la coada. Rusine !

  scris de george, 04 octombrie 2010
  In 26 august 2010 s-a trimis o scrisoare cu confirmare de primire din Zalau-Romania spre Zichem – Belgia si nici pana azi 4 oct 2010 inca n-a ajuns.Contine acte oficiale de care era mare urgenta.Cum e posibil?

  scris de mihai , 19 octombrie 2010
  ce mi-a fost dat sa vad astazi la oficiu postal din rovinari jud gorj este greu de imaginat ,o diriginta beata turta tipand ca apucata la angajate si clienti ceva de nedescris.dar oare chiar se poate ca la o companie nationala sa se intample asa ceva?
  mare rusine

  scris de Liliana, 20 decembrie 2010
  Mie nu mi-au venit o scrisoare si un plic Din A5 din America. Scrisoarea continea carnetul de conducere auto, si cred ca au deschis-o in speranta sa gaseasca o carte de credit sau bani (si cand au vazut ca nu sunt au aruncat obiectul care nu le folosea). A venit un colet si mi-a venit avizul dupa data la care ar fi trebuit sa trimita coletul inapoi (functionarul a sustinut ca il trimisesera inapoi,daca renuntam si nu incercam sa fac reclamatie probabil nici nu mai vedeam coletul. [a mai venit cineva si a gasit coletul]

  scris de pensionarii din ELISENI, 27 decembrie 2010
  As vrea sa stiu citibanii primesc postasii de la tara .Maiales la posta din eliseni Jud harghita ,pentru ca daca te duci la 12 nuti mai ia banii pentru facturi si programul e de la 10 jumate pina la 3. Pentru pensie se duc oamenii si stau la coada ore intregi. NU se poate rezolva nimic?

  scris de marian, 28 decembrie 2010
  astazi28 12 2010 a aqvut loc examen pe posturi detr valori dragasani la rm valcea ,nu sa comunicat nimic despre aceste posturi ,culmea ca tot ai postei au luat acei oameni care desfaceau gropurile si luau banii din ele,toty acei oameni au luat cinste d.luiu diriginte

  scris de tanase andreea, 18 ianuarie 2011
  buna ziua!o problema mare avem aici la noi in spatarei,nu ne da pensiile la timp,nu trimit chitantele de la facturi si ne vin umflate din cauza lor,fiindca oprsc ei banii,cere banii de la lume si ii ameninta crunt,daca nu le da bani nu le mai da pensia la timp.postarita noasta are cancer umbland cu banii multi si punand mana pe ei,ne poate da si noua cancerul.e strigator la cer,va rog frumos sa se face dreptate cat mai curand,va multumesc.

  scris de tanase andreea, 18 ianuarie 2011
  va rog frumos sa se ia masuri pentru acesti excroci de la posta din spatarei

  scris de tanase andreea, 18 ianuarie 2011
  credeti ma,e ceva strigator la cer,luati masuri,demascati acesti nenorociti care are mereu bataie in familie.

  scris de Mihalache, 14 martie 2011
  –––––––––––––––––––––––––––

  Doamnelor si domnilor din cadrul postei romane

  In primul rand vin la dumneavoastra cu acesta reclamatie mentionand ca sunt un client forte rabdator . Acum o saptamana m-am prezentat la oficiul postal nr 3 din sos pantelimon sa imi ridic un colet, predau la ghiseu avizul la o tipa motata cu alura de tiganca – scuzati vocabularul ? cu halat albastru murdar ,foarte flecmatica, ironica si mirosea ingrozitor. Ne anunta sa asteptam pana ne striga cealalta colega. Astept rabdator la rand. La un momendat imi racunosc coletul pe masa,cealalta o salariata mai slabuta imi deschide coletul si il arata alte persoane, eu imi zic – inseamna ca nu ii coletul meu-, dupa care vad ca ia alt colet si il inmaneaza doamnei celalalt colet. In sfarsit imi aud numele strigat, merg sa imi iau coletul si surpriza, doamna slabuta cheama pe un domn si ii spune ?ai vazut ca am desfacut coletul si nu are nici o factura in el. Eu raman ca la dentist ce fel de factua ar fi trebuit sa am, in sfarsit platesc taxe si ca sa imi recuperez coletul mai mi se cere inca 4 lei pt. nu stiu ce taxe pt, care nu primesc nici un bon de casa. Plec spre casa spunendu-mi se mai intampla. Dar ce sa vezi, joi merg iar la acelasi oficiu sa imi mai ridic alte 2 colete. Dau iar peste acea individa aroganta si plin de ifose. Astept sa ma strige, astept 15 minute, o jumate de ora, cand intreb ce se intampla de nu ma striga mi se spune ca ea are treaba sa caute alte colete la alti 2 clienti din fata mea. OK imi zic. Cand imi aud numele si merg sa imi ridic coletele surprize surprize…nu poate sa imi dea coletele intrucat sunt in saci sa vin la data cand sunt avizat.

  ACUM VA PUN SI EU URMATOARE INTREBARI

  1- Cum puteti tolera o asemenea salariata MIZERABILA, pur si simplu PUTE
  2- Sala esti plia de clienti si ea merge la cumparaturi, dupa mancare, apa…. sau………. e un dute vino de zici ca nu e o institutie unde se lucreaza cu publicul …
  3. De cand cei care nu au aviz sunt serviti si cei care vin cu aviz astepta dupa cei care nu sunt in regula si ei sunt serviti si eu care vin cu avizul nu sunt servit, deoarece am venit cu 2 zile mai devreme
  4. Nu mai vreu sa vad un asemenea specimen in fata ochilor,, sa merga sa se mai spele.
  5. De nu luati urgent masuri… am sa filmez si am sa postez imagini pe net …pacat ca imaginile nu au si miros …..off

  Orcum o sa mai revin cu detalii
  ASTEPT UN SEMN DE LA DUMNEAVOASTRA

  scris de popescu, 12 aprilie 2011
  hai ca exagerati cu atitea reclamatii .credeti ca in afara tarii sunt ciini cu covrigi in coada ,va spun eu ca nu . am lociuit o perioada acolo stiu cum e si acolo cu posta ca pretutindeni.sa le dea salarii mai mari angajatilor ca au de unde ,dar sunt smecheri bai la sefi in buzunar iar la amaritul de oficiant ciuciu ,un salar de rahat. sa le fie RUSINE ,RUSINE, RUSINE celor care conduc POSTA ROMANA si nu bietilor angajati de la ghiseu care duc greul

  scris de Lorena Bojin, 13 mai 2011
  Raspuns obiectiv reclamagiilor de profesie:
  Fratilor romani, traim in nesiguranta locurilor de munca. De unde stiti voi ca un „postar” si nu agent postal ia „spaga” 30 milioane? Inseamna ca ati fost pe teren impreuna cu el zilnic si i-ati numarat banii. Minciuna nefondata! Cine dintre pensionari ii da spaga 50 roni, cand pensiile sunt asa de mici? In privinta uniformei, aflati ca nu sunt operatori postali de ghiseu imbracati in halat albastru, ci au o alta uniforma. In privinta mirosului urat al unei fete de la ghiseu, stiti voi cat munceste acea fata la mesagerii(munca fizica si intelectuala, supusa stressului zilnic),pe un salariu minim pe economie? Mai ales ca pe langa mesagerii mai incaseaza si facturi, plati de rate la banci, etc. Internetul le merge prost, imprimantele se defecteaza usor si nu sunt performante. Iar daca iti vine un client cu vreo 10 facturi de plata(ale lui si ale vecinilor), la acel om poate sa stea vreo 20 minute, asteptand ca imprimanta sa scoata ditamai cearceaful de factura.. si asta numai pentru o factura..nu transpiri cand nu ai nici aer conditionat??? Ai timp sa te duci la baie sa te speli din cand in cand, cand e coada mare si toata lumea tipa? Ce sa mai zic de pauza de masa, ca nu exista, muncesc incontinuu 8 ore pe zi si risca sa se imbolneasca de ulcer stomacal, fiind nemancate, sau de un TBC, cand nu exista geamul de protectie.Nu au siguranta nici pe sertarul cu bani, oricine poate baga mana in el, cand ele se afla in magazia de colete sosite si cauta un colet (iti ia cam 4 minute)..Cate fete nu au platit lipsurile din gestiune din propriul salariu, grabite sa incaseze banii sau sa ii dea(pensii, alocatii, etc), depinde de profilul ghiseului. Mananca saracele cu mana murdara de tus si de praf in fata clientilor, de le sta imbucatura in gat, ca mai trebuie sa lea dea explicatii si clientilor in acelasi timp. Uneori sunt obligate sa stea si peste program pentru ca le vin firme cu trimiteri postale in serie, pe care trebuie sa le faca dupa cele opt ore de munca la ghiseu. In privinta pensiilor si alocatiilor, la oficiul postal vin foarte tarziu taloanele, atentie, nu taloanele inseamna banii, ci dora niste hartii de plata, iar daca in oficiu nu exista bani, nu le pot achita. Iar achitarea acestora se face pe baza de planificare pe strazi. Inchipuiti-va ce ar insemna pentru un biet postas care are in distanta lui vreo 2000 de pensionari sa le dea pensia in aceeasi zi… Cred ca trebuie sa vina cu masina personala sa bage banii (multi) in ea si tot nu ii ajunge toata ziua sa le achite… Si-asa greutatea gentii nu trebuie sa depaseasca 20 kg, dar nu se respecta acest fapt, au si pliante de pus la cutiile postale, au recomandate, au avize de pus la cutiile postale, si cate si mai cate. Numai cine nu a lucrat macar o zi la posta romana nu stie cat de greu este, mai ales ca trebuie sa stii toate instructiunile postale pe de rost, sa nu faci greseli, si sa isi cunoasca fiecare persoana din distanta. In privinta ciubului, lasati-o mai moale romanilor, ca suntem in criza si nu mai da nimeni nimic.. Demonstrati persoanele care l-au denigrat pe acel „postar” ca ia 30 milioane de lei vechi pe luna si nu aruncati cu noroi, sau munciti voi in locul lui, sa carati o geanta plina si un carut dupa voi si sa fiti tinta hotilor. Voi stiti cati factori postali au fost agresati si ajunsi in spital, unii chiar au murit pe loc in urma jafului? Si asta pentru un SALARIU DE MIZERIE. Am 18 de ani de munca la posta romana si stiu mai bine ce se intampla, la cat stress esti supus pe bani putini. Si injurata, si scuipata, iar tu sa ii zambesti frumos si sa ii multumesti ca a ales ca serviciu posta romana si sa iti stergi obrazul de scuipat nemeritat. Am avut o colega care a ajuns cu salvarea direct din ghiseu la spitalul Obregia pentru ca a avut un moment de amnezie pe baza stressului, o oficianta model, care nu jignea pe nimeni, dar a tinut totul in ea, pana a facut criza la servici. Si cu ce s-a ales? Cu medical, fara nici un ajutor material din partea conducerii sau sindicatului a care cotiza de ani buni..Era ACCIDENT DE MUNCA! Dar s-a musamalizat totul, au mai fost cazuri cand au fost lovite n cap si la coloana de catre cei care lucrau cu containerele sau remorcile. Tot ACCIDENT DE MUNCA musamalizat! Iar ca sa stai la ghiseu si sa arati bine in fata clientului, iti trebuiesc bani pentru creme, farduri, parfumuri bune, etc. Si o vointa de fier sa zambesti si sa vorbesti frumos, cu toate ca esti jignita si injurata. Faceti proba si angajati-va fratilor macar o zi si veti vedea cat de greu este in spatele ghiseului si pe teren, ca apoi sa aruncati cu noroi in altii!Domnule Mihalache, sunteti un reclamagiu de profesie? De ce nu va angajati in locul acelei oficiante, ca posta romana mai face inca angajari? Sa transpirati si dumnevoastra zilnic si sa stati nemancat pana veniti stresat acasa.

  scris de Lorena Bojin, 13 mai 2011
  Felicitari domnule Popescu, vedeti altfel lucrurile decat reclamagii de profesie. Daca esti nemultumit de felul cum se comporta un salariat al postei romane, exista dirgintele,care are obligatia de a modera discutiile, eventual de a sanctiona salariatul daca este vinovat. De ce aceste persoane nu sesizeaza dirigintele oficiului postal pe loc si recurg apoi la reclamatii neintemeiate, doar ca i se pare lui ca oficianta care munceste din greu la ghiseu „PUTE”. El se spala de trei ori pe zi? Oare acea duhoare prezenta din ofiile postale nu vin si de la clientii care nu se spala? Ca in munca mea am intalnit si clienti care „puteau” mai ales a bautura, si neavand geam de protectie imi venea rau de la miros, si tot ei erau grozavi, ca erau cu snapsul in nas? Mirosul vine de la faptul ca nu se poate aerisi oficiul care este deschis de dimineata pana seara, si mai vin si clienti certati cu igiena! Sa vorbesti cu cineva care nu se spala pe dinti si ii miroase gura cand o deschide , pardon, este un chin… Noi sa suportam mirosul urat al clientilor, dar ei sa ne jigneasca si sa ne scuipe, nu? Clientul nostru este stapanul nostru. Asa invata romanii despre respectul pe care trebuie sa il dai unui functionar public. Am avut un client care a lucrat la posta germana. Am ramas uimita cand mi-a povestit ca germanii sunt civilizati si stau la cozi cuminti si respecta personalul. Numai pe vremea lui Ceausescu am avut parte de respect din partea clientilor. Acum sunt democrati si isi permit orice! Acuzatii ca ia spaga de 30 milioane pe luna, hai sa fim seriosi, nu are cum sa stranga atatia bani. Dar romanul e reclamagiu de profesie si nu stie cui sa se adreseze in caz ca este nemultumit, peste postas si oficiant exista sefi de tura, diriginti, apoi „Posta mare”!

  scris de bogdan alina, 22 mai 2011
  EU AM FOST MARITATA IAR FOSTI SOCRII AU PENSII DE BOALA MERG AN FIECARE AN LA COMISIE DAR CU BANI AN BUZUNAR.CUM ESTE POSIBIL CA EI SA IEIE PENSII DE BOALA NEAVAND NICI O BOALA DANSII SE NUMESC
  ARDELIAN AURICA

  ARDELIAN LIVIU CU DOMICILIUL AN HATEG ALEEA CONSTRUCTORULUI.CUM ESTE POSIBIL SA BENEFICIEZE EI DE PENSII CAND SUNT ALTI CARE SUFERA CU ADEVARAT


  scris de hahabubu, 03 iulie 2011
  Ce pot spune de postasul care deserveste cartierul ROVINE , stra Nicolae Iorga nr 27 CRAIOVA , care aduce pensiile preferiantial , nu lasa avize pt recomandate , colete?
  Am pierdut un proces pt un act care primaria mi-l trimitea prin posta ,pt ca domnul postas nu s-a deranjat sa-mi aduca scrisoarea cu AR
  unde mai pui ca era scrisoarea si reavizata
  nu merita sa-l string de git , cine il tine in brate ?
  sint destui care asteapta sa fie angajati , muhaielele ar trebui sa dispara
  stau la servici sa ia salariu si bacsisul de la pensii , in rest halal servicii
  pe ei cine ii trage la raspundere , ????????????????????

  scris de bodo, 18 august 2011
  AM SI EU O INTREBARE,DACA SE POATE SA MI SE RASPUNDA F SERIOS.DACA CUPONUL DE PENSIE NU ESTE AVIZAT ,OFICIANTA ARE VOIE SA AKITE PENSIA SAU SA SCOATA CUPOANELE DE PENSII DE LA FCTOR SI SA LE AKITE EA FARA SA IL ANUNTE PE FACTOR SI SA SE MAI CERTE SI CU FACTORUL???O FI PT.BACSIS?? smilies/wink.gif MULTUMESC

  scris de ANONIM, 19 august 2011
  Deci in ISALNITA Dolj se dau pensiile fara semnatura ex azi vin cupoanele vin anumite persoane le semneaza si peste 2 -3 zile da pensiile dk si persoanele care au semnat nu mai sunt acasa dk se fac magarii dinastea nu se poate asa cv si bani dk ia bani de la lume pensia este ex:623 lei ia zice ca nu are 2 lei ii lasi ei ca are bani mari smilies/sad.gif(smilies/sad.gif(smilies/sad.gif(

  scris de ana, 21 septembrie 2011
  Buna ziua ,doresc sa fac o reclamatie postasului din comuna Serbanesti jud OLT pe nume IVASCU MINEL deoarece e un tip f f neobrazat cu mult tupeu si cu f putin bun simt respectv acuce pensiile si alocatiile in functie de bacsisul pe care il primeste aproape ca se sf luna si el in penultima zi vine cu pensia si alocatiile copiilor spunand asa citez EU NU MA DUC PTR 1 LEU CARE MI L LASA OMUL pai de unde fratele meu mai mult ca mama mea are toata pensia de 350 ron si tu esti deja renumerat ptr cea ce faci?asadar va rog domnilo care sunteti in drept sa cereti o dare de seama de la acest escroc nesimtit cu funcia de POSTAS .Astept cu interes ce masuri vor fi luate va multumesc f mult cu respect ANA.

  scris de maria, 10 octombrie 2011
  Buna ziua,
  Imi pare rau sa va scriu dar de un timp posta romana lasa de dorit. Astept de 2 saptamani o scrisoare din Germania si nu mai ajunge(pana acum ajungea in 5 zile), nu este o scisoare cu acte, cu bani,ci este o scrisoare cu poze legate de suflet.Imi pare rau ca am ajuns hoti si de suflete ca pana acum s-a furat destul. RUSINE POSTEI ROMANE

  scris de RamonaCol, 11 octombrie 2011
  Buna ziua!Posta Romana?N-am cuvinte sa le descriu serviciile.Am trimis din Islanda un plic cu documente.OK…a ajuns in 9 zile.Insa acum astept un pachet din Romania de doua saptamani si o zi.Nu stiu nimic de el.In raportul detaliat scrie ca pe 28.09.2011 a fost expediat din Romania,iar pe 5.10.2011 srie ca este pregatit pentru export la BSI Bucuresti.Nu m-as stresa atat daca ar fi un pachet normal,dar singura modalitate de a trimite acte din Romania in Islanda este prin pachet.Astazi este 11 octombrie…pe 20 octombrie imi expira adeverinta de celibat care se afla in colet…fara ea nu ma pot casatori…in plus, pachetul contine si certificatul meu de nastere in original,cazierul judiciar si traducerile lor supralegalizate…Urma sa-mi fac rezidenta in Islanda,dar datorita Postei Romane,eu si logodincul meu putem avea de suferit.Multumim mult POSTEI ROMANE….mai sunt,totusi,9 zile…si inca mai speram sa-mi ajunga minunatul colet…dar…cine stie…

  scris de muntean cornelia, 19 noiembrie 2011
  si eu am o nelamurire unde ajung scrisorile trimise pe adresa mea de la sibiu la blaj oare posta romana o sasi faca cumva datoria

  scris de muntean cornelia, 19 noiembrie 2011
  unde pot afla unde se duc scrisorile trimise in data de11 11 2011 de la sibiu in blaj jud alba

  scris de alisa, 25 decembrie 2011
  Buna ! Nu stiu cum este posibil asa ceva , am trimis si eu un colet pt familia mea de Craciun doar ca din pacate a ajuns doar jumatete , nu pot sa cred ca sunt altfel de oamenii in aceste institutii sa ia ce este in pachet si sa lase doar cutiile goale. imi pare rau ca trebuie sa spun asta ca este tara in care m am nascut dar ma bucur nespus ca am luat decizia sa nu mai locuiesc acolo. smilies/angry.gif

  Răspunde
 • 21 februarie 2012 la 14:16
  Permalink

  as dori si eu sa fac o reclaamatie in satul covei comuna afumati pentru postarita noastra nu vine la lumea din sat sa dea plicuri nusi face treaba deloc si as dori sa fie data afara ca eu acum nu pot sa platesc nimic din cauza ei pe postarita o cheama Goiceanu Mari va rog incercati cat mai repede sa o dati afara!!!!

  Răspunde
 • 22 februarie 2012 la 16:50
  Permalink

  domnilor treziti-va luati in considerare reclamatiile si eu am ceva de spus dar nu aunde impotriva postasilor care isi fac legea.cine ii controleaza??????????????

  Răspunde
 • 28 februarie 2012 la 19:22
  Permalink

  Am casuta postala la oficiul 18 de 20 de ani

  Doresc sa sesizez ca de cateva luni, mare parte din scrisorile externe ce imi sosesc, le gasesc rupte sau cu continut lipsa.
  Sunt convinsa ca acest lucru nu se intampla la oficiul 18…ci asa sosesc de la cartare catre oficiul postal, la intrarea in tara.
  Cum poate un abonat sa primeasca scrisori simple din afara Romaniei? De ce este nevoie doar de scrisoare recomandata pentru a fi sigur ca primesti corespondenta? In alte tari acest lucru este considerat delict.
  Cu multumiri,
  Maria Muller

  Răspunde
 • 26 mai 2012 la 17:35
  Permalink

  domnilor de ce mai tineti aceste postarite daca nu fac treaba cum trebuie Sunt din lupeni hunedoara si postarita de pe tineretului nu stiu cum o cheama vine si da plicurile la copii Noi am avut cutie la parter si a luato nu stim cine apoi vorbind cu postarita care a fost inainte a spus sa punem sus la etajul 3 acum daca a venit alta ai este greu sa urce si lasa plicurile aiurea ce este de facut ca am rugato sa urce sus ca noi nu putem sa stam dupa ea ca avem serviciu

  Răspunde
 • 23 iunie 2012 la 11:29
  Permalink

  se poate asa ceva sa primim alocatile in data de 18 si pensile prin 25,26 ce face postarita ce face sefa de la posta mai nou se da pensile la care ii cunoaste si dupaia la restu nu se poate face nimic asai in romania

  Răspunde
 • 25 iunie 2012 la 10:08
  Permalink

  astept banii de pe 3 colete cu ramburs de o luna si ceva, idiotii ..servicii de rahat si dupa ce ca le platesti tot ei NU STIU , NU AU IDEE CE SE INTAMPLA.DAR EU SA AM/??? CA II PLATESC SI IES SI IN PIERDERE… JEGOSII , CEL MAI PROST SERVICIU

  Răspunde
 • 12 iulie 2012 la 08:58
  Permalink

  nu stiu cum e prin alte zone dar, ce se intampla la posta di diosig, jud bihor este jale mare.sa te traga diriginta postei de haine afara ca pe un gunoi, nu ne da banii de alocatii la timp, la altii le da , la altii nu.ce se pertece aici?

  Răspunde
 • 19 iulie 2012 la 15:28
  Permalink

  AM ACHITAT FACURI LA POSTA ROMANA CATRE SOC DE ASIGURARI ASTRA DE O LUNA IN VALOARE DE APROXIMATIV 10000 RON SI NU AU LIVRAT BANI NICI ACUM .DIN CAUZA LOR NU POT SA-MI PRIMESC COMISIONU RUSINE!!!!!!!!!

  Răspunde
 • 25 iulie 2012 la 10:32
  Permalink

  ce se intampla cu mandatul eurogiro al postei romane? este normal sa astept 7 zile lucratoare pentru a ridica banii din moment ce pana acum ridicam banii in 4-5 zile lucratoare? ce se intampla, se foloseste posta de banii nostri sa intelegem?

  Răspunde
  • 1 noiembrie 2012 la 12:07
   Permalink

   Conteaza daca adresa pe care a trimis eurogiro nu coincide cu cea de pe buletinul de identitate?

   Răspunde
 • 25 iulie 2012 la 10:32
  Permalink

  ce se intampla cu mandatul eurogiro al postei romane? este normal sa astept 7 zile lucratoare pentru a ridica banii din moment ce pana acum ridicam banii in 4-5 zile lucratoare? ce se intampla, se foloseste posta de banii nostri sa intelegem?

  Răspunde
 • 25 iulie 2012 la 10:32
  Permalink

  ce se intampla cu mandatul eurogiro al postei romane? este normal sa astept 7 zile lucratoare pentru a ridica banii din moment ce pana acum ridicam banii in 4-5 zile lucratoare? ce se intampla, se foloseste posta de banii nostri sa intelegem?

  Răspunde
 • 26 iulie 2012 la 15:18
  Permalink

  buna ziua,
  doresc sa reclam modul de lucru si cum se vorbeste cu oameni care isi asteapta pensia cu nerabdare si au parte de multa batjocura din partea doamnei postarite din localitate Rosiori Judetul Ialomita.

  In timp ce bolnavi pensionati pe caz de boala grad I irecuperabili isi asteapta mizeria de pensie pe care cei indestulati au aprobato pentru ei doamna postaj ii pune pe drumuri sa mearga la posta sa se inpinca cu ceilalti amariti sau vine unul cu cartile de identitate la toata strada si ridica pensia pentru toti duca care postarita striga ca nu mai are bani sa plece acasa ca pe dansa nu o intereseaza de ei ,, Plecati dracului acasa ca nu am ce sa va dau, nu ma intereseaza pe mine ca nu aveti voi cu ce sa traiti”

  sau vin pensiile pentru handicap si se dau la pensiile de salariti.

  asta este viata in Romania in localitatile rurale.

  Răspunde
 • 16 august 2012 la 21:03
  Permalink

  LA OFICIUL CONSTANTA 4 ESTE JALE DOMNULE DIRECTOR COADA PINA LA USA SI NU POTI SA RESPIRI IN POSTA NUMAI DOUA GHISEEE UNUL ESTE INCHIS CA CICA NU ESTE PERSONAL CU TOATE CA IN SPATE SUNT O GRAMADA DE CIND NU MAI ESTE DIRIGINTA CEA VECHE OFICIUL E DISTRUS NU POTI SA CHEMI UN SEF CA NU ESTE ESTE BATAIE DE JOC LA UN CARTIER ASA DE MARE CE CARTIER CA POSTA TINE UN SFERT DIN ORAS SA AI DOUA GHISEE SI SA STAI LA COADA CU ORELE ESTE STRIGATOR LA CER LUATI DIN CONDUCERE SI DUCETI PERSONAL LA POSTA 4 CA ALTFEL O SA FACEM RECLAMATIE SI LA BUCURESTI NU VA BATETI JOC STAU OAMENI LA RIND SI CITE 2 3 ORE ESTE NORMAL

  Răspunde
 • 25 septembrie 2012 la 22:38
  Permalink

  Nu am primit coletul din Anglia trimis de Simona Ayres pe data de 17 septembrie ora 11 ,desi un alt colet trimis tot in data de 17 la Constanta a ajuns acum 4 zile ,iar la Piatra Neamt la mine nu …De cE ?????Multumesc si astept un raspuns cu un email

  Răspunde
 • 22 ianuarie 2013 la 12:13
  Permalink

  Am facut o comanda online,am primit pachetul la OF VALIUG (CARAS+SEVERIN),am fost anuntat pe data de 16.01.2013,iar astazi cand m+am dus sa ridic coletul,dirigintele aspus ca a trimiscoletul inapoi ca au trecut 10 zile(cred ca ar trebui sa fie vorba de 10 zile lucratoare,acum ce fac?pentru ca nu mai este acea oferta.

  Răspunde
 • 30 ianuarie 2013 la 21:02
  Permalink

  am trimis pe data de 10.01.2013 o scrisoare recomandata in New York, USA si nu a ajuns nici acum. Pe situl de urmarire a scrisorilor recomandate, track&confirm , arata ca nu a plecat inca din Romania.Cum e posibil ca in 20 de zile sa nu fie expediata catre destinatie. Unde ma pot adresa, ca sa pot afla ce s-a intamplat?
  Astept sa imi raspunda cineva

  Răspunde
  • 4 februarie 2013 la 14:39
   Permalink

   Vedeți că am inserat în textul articolului un link spre site-ul Poștei unde se poate iniția o reclamație online, precum și numărul de telefon necesar. Acest blog nu aparține de Poșta Română.

   Reclamaţiile se pot transmite prin următoarele modalităţi:

   Forma scrisă, consemnată pe formularul standard , care se găseşte gratuit la subunităţile poştale, sau pe formular nestandardizat, depusă la sediul entităţilor poştale sau transmisă pe cale poştală entităţilor poştale;

   Electronic:
   fax transmis entităţilor poştale;
   e-mail: reclamatii@posta- romana.ro; infopost@posta-romana.ro; site-ul poştei române: http://www.posta-romana.ro

   Verbal:
   la ghişeul poştal;
   telefonic: INFOPOST – 021/9393 din Bucureşti; 021/9393111 din tara sau de pe telefonul mobil.

   Răspunde
 • 11 februarie 2013 la 15:30
  Permalink

  Noi cei din Deta, lângă Timisoara avem si noi probleme cu postasul.. doar zona tîrgu mare nu primim scrisorile nici facturile iar pt alocatie mergem noi la posta. Atunci pt ce avem postas? am facut reclamatie si nu s-a facut nimic, cica ar fi fiul unei angajate de la posta si nu fac nimic împotriva lui ca un fel de pila si noi suferim de pe urma lui. Cui trebuie sa ma adresez sa faca ceva sau sa-l schimbe ca îi de ceva timp si tot nu s-a acomodat MERSI DACA VOI PRIMI RASPUNS

  Răspunde
 • 30 aprilie 2013 la 12:22
  Permalink

  Ma simt umilit cand merg la posta din rozavlea mm. sa-mi scot alocatia copiilor;astept la rand si serveste pe altii cunoscuti si cand ajunge la mine se termina banii isi bat joc de oameni

  Răspunde
 • 2 iulie 2013 la 16:57
  Permalink

  eu lucrez la posta si nu am avut concediul pe anul trecut dar eu figurez in condica in concediu dar de fapt eu merg la lucru pentru ca nu are ci ne sa mearga in loc

  Răspunde
 • 12 iulie 2013 la 07:42
  Permalink

  Și eu am fost în România. Am uitat insulina acasă. A fost trimisă după mine în plic recomandat și nu am primit nici după o săptămână insulina și medicamentele. Asta este poșta din România. Dar nu las asa. Putem muri fără insulina dar nu ma las batut de spurcaciuni.

  Răspunde
 • 9 august 2013 la 07:54
  Permalink

  Nu stim ce se intampla la Posta din Simeria ,dar stai cu orele la rand,se misca foarte incet,iar cand ajungi la rand spun ca nu au parola sa intre in calculator pentru a-ti face o rovineta .Rusine ca se joaca cu nervii nostri!Asemenea servicii numai in Romania pot exista ! Rusine!

  Răspunde
 • 22 august 2013 la 15:05
  Permalink

  subsemnata stroe aurica va duc la cunostinta in anul 2007 oct,nov,dec.,postasul olteanu ion din com.nasturelu,jud.tr.,a ridicat alocatia nepotilor mei plecati in spania,banii nu au fost dati la nici unul din membrii familiei si nici returnati inapoi…va rog sa analizati cazul…

  Răspunde
 • 10 septembrie 2013 la 06:44
  Permalink

  cata nesimtire in Galati , factorita obligata fiind ca de asta e factorita trebuia s aimi aduca sambata ziarul la care eram abonata insa ea a stat acasa si nici nu sa tesit sa vina chipurile ca ar veni luni , am stat am asteptat, ce sa vezi ziarul de sambata ioc , doar cel de luni , sun la posta vorbesc cu oficianta de servici putin ametita si ea , ca stai sa vezi ca nustiu , in fine apoi inca un telefon urmat de alte 4 , dupa 5 telefoane suna oficianta , vai ca e noua ca stai ca a incurrcat ca nustie si s ao iert pe factorita, saraca de ea imi fine hai sa trecem faza cu vederea insa e lipsa de personal nepregatit in posta romana

  Răspunde
 • 2 decembrie 2013 la 15:44
  Permalink

  Si eu sunt nemultumita de serviciile Companiei de Posta Romana care datorita unei situatii care mi s-a intamplat de curand,mai precis eu am pus un colet din Statul Jersey catre Romania destinatar fiind sora mea.Fiindca am ajuns eu inaintea coletului am tot asteptat ca factorul postal sa-mi aduca acel aviz prin care sa stiu cand trebuie sa ma duc la Vaslui sa-l ridic. Eu locuiesc in satul simila com Zorleni,postasul nu a venit desi trecuse aproape trei saptamani de la expediere si am hotarat sa-l caut eu ptr. ca stiam ca din Romania catre Jersey face doar 10 zile si ti-l aduce la usa insa aici nu este asa de parca nu ar fi aceeasi distanta.Asadar i-am cerut avizul mi l-a dat in ndata de 15.11.2013 vineri specificand ca pot sa ma duc sa-l ridic doar in zilele de marti si joi de la 09.00-12.00.
  In prima zi de marti respectiv in data de 19.11.2013 m-am prezentat la Oficiul postal din vaslui la seviciul Vama unde am facut dovada identitatii mele,am prezentat si buletinul sorei mele ea fiind destinatarul, avizul pe care era scrisa data primirii si recipisa pe care am primit-o de la Office post din statul Jersey cerand sa mi se da respectivul colet.Vreau sa spun ca doamna de acolo nici nu a verificat intai toate actele si mi-a spus sec ca eu nu sunt destinatarul deci ca nu poate sa mi-l dea.I-am atras atentia ca eu sunt expeditorul si ca am acelasi drept sa-l iau.Credeam ca s-a lamurit situatia si o sa mi-l dea insa ea mi-a cerut o taxa de inmagazinare spunand ca am intarziat si nu am venit mai demult sa-l iau.Am incercat sa-i explic ca nu este vina mea, este vinovat factorul postal si ca refuz sa platesc ceva, pentru care nu sunt vinovata mai ales, ca eu am platit 40£ ca acest pachet sa ajunga la mine.
  Fiindca am scos camera de filmat si am inceput sa filmez
  doamna respectiva a fugit pur si simplu de la birou sa cheme in ajutor „sefa”.
  Doamna diriginta mi-a reprosat ca inregistrez m-a intrebat cine sunt, sunt politista?- Dar ce doamna diriginta politistii nu au voie sa primeasca colete?
  IN loc sa faca o analiza a situatiei, sa vada daca am sau nu dreptate, doamna diriginta mi-a spus ca asa e legea si ca daca nu platesc, nu-mi da coletul.
  I-am spus ca asa ceva nu se poate, ca Romania a semnat niste acorduri internationale cu privire la serviciile postale
  Dar dupa modul in care s-au comportat cele doua functionare ,confirma faptul ca respectivele nu au habar de de Art.RC111 TAXE SPECIALE DIN REGULAMENTUL privind coletele postale, Actele adoptate de CONGRESUL UNIUNII POSTALE UNIVERSALE de GENEVA 2008 aprobate prin Legea nr.328/27 oct.2009 unde se spune care este perioada de la data avizarii de 10 zile si apoi abia dupa alte 2 zile se percepe taxa de inmagazinare.
  Mai mult eu am primit avizul pe 15.11.2013 vineri iar ei nu au program decat marti si joi deci cum puteam sa ma duc mai devreme?
  Cand am vazut, ca nu exista intelegere, am cerut un formular de reclamatie si dupa ce l-am intocmit le-am spus sa-mi dea nr. de inregistrare, aducandu-le la cunostinta totodata intentia mea de a merge cu inregistrarea la un ziar sau la o televiziune.
  In acel moment au inceput sa negocieze cu mine cum ca imi vor da coletul fara sa nmai platesc taxa dar ca vor sa vamuiasca ceea ce este in colet.
  Le-am spus, ca voi lua coletul in conditiile mele, nu le voi plati nimic si nu voi accepta vamuirea deoarece, pe actele care insoteau coletul era specificat ca acesta contine lucruri personale inclusiv lenjerie intima si nu vad ce ar putea vamui.
  Au acceptat sa aduca coletul cu permisiunea mea sa-l deschida.Le-am atras atentia ca am citit informatiile xde pe usa lor in care se spunea ca doar coletele care depasesc valoarea de 45 euro si cele care au ca destinatar persoane juridice ori care comercializeaza produsele ,trebuie sa fie vamuite ori nu era si cazul meu.La deschiderea am observat ca acesta fusese deschis deoarece nu am mai gasit toate lucrurile puse de mine lipseau parfumurile si chiar la cantarire era o diferenta de 300 gr.Pe recipisa erau 7 kg. iar in colet doar 6,7kg.
  Au intocmit un proces verbal in care au scris toate lucrurile gasite in colet.
  AM LUAT lucrurile pe care le-am gasit si le-am spus ca astept raspuns la reclamatia facuta.
  In final doamna diriginta , a afirmat pe un ton cinic cum ca in viitor se va schimba ceva in legatura cu cadrul legal in care isi desfasoara activitatea Compania de posta Romana si ca va fi mai bine dar nu a spus nimic despre incompetenta lor despre neprofesionalism. despre faptul ca nu s-au comportat ca niste functionari publici care ar avea habar de cel putin unul din principiile care stau la baza acestei functii si anume principiul transparentei.
  Le-am spus ca pe viitor, nu o sa mai apelez la serviciile Companiei de Posta Romana si ca o sa prefer firmele de curierat privat cel putin pentru serviciul colete, ca sa nu ma mai aflu in aceasta situatie ,cand platesc un serviciu si apoi trebuie sa mai cheltuiesc bani, timp si nervi sa-mi iau ceea ce-mi apartine.
  Asa se procedeaza in Romania, in alta tara si-ar fi cerut si scuze pentru intarziere,aici este totul pe dos.

  Răspunde
 • 16 martie 2015 la 11:47
  Permalink

  buna ziua in comuna dragos voda jud calarasi diriginta te obliga sa platesti facturi ca sa se acorde alocatile sau suplimentele

  Răspunde
 • 19 mai 2015 la 10:48
  Permalink

  problema este ca oficiul postal din cluj, comuna apahida -sat dezmir, nu se stie din ce motiv nu a achitat alocatia +indemnizatia pt cresterea copilului din motive neclare. ba nu sunt bani ,ba se gasesc la postas este data de 19 .05.2015 si suma de bani in valoare de 1000 roni nu a ajuns la mama +alocatia de 40 ron al primului copil. dorim sa fim informati clar din ce motiv in data de 19 a lunii ,spre deosebire de alte dati cind acesti bani ajungeau in data de 10 a lunii

  +/_ inca nu au ajuns si nu se pot ridica nici de la posta din apahida.mentionez ca postasul s-a prelindat prin zona in care locuim

  Răspunde
 • 27 mai 2015 la 12:36
  Permalink

  DOMNULE DIRIGINTE AL OFICIULUI NR.68 SECT.1 DECLAR PE PROPIE RASPUNDERE CA NUMITA PARVU MARIA NU MAI LOCUIESTE LA ADRESA MENTIONATA PE BULETINUL DE INDENTIITATE DIN DATA DE 02.04.2015 VA ROG BLOCATI PENSIA DANSEI DEOARECE ADRESA DOAMNEI PARVU MARIA ESTE NECUNOSCUTA ROG SA FIE RETURNATA CATRE CASA DE PENSII A SECTORULUI 1, EXISTA RISCUL CA ACEASTA SA DECLARE CA ESTE SOTIA MEA CARE NU MAI ESTE DIN DATA DE 02.04.2015 SA-MI RIDICE SI PENSIA MEA CUM SA INTAMPLAT IN LUNA MARTIE 2015, SA PREZENTAT CA SOTIE SI MI-A RIDICAT PENSIA MEA SI A PARASIT DOMICILIUL LA O ADRESA NECUNOSCUTA

  Răspunde
 • 20 iulie 2015 la 18:45
  Permalink

  Si eu doresc ff mult sa denunt,citeva nereguli.Postarita din comuna Negri.iud bacau,nu se deplaseaza niciodata ca sa aduca facturile acasa la clienti.iarna sta la caldura pentru ca afara e frig rau de tot,vara sta la umbra din motivul ca e prea cald afara.Batrinii obositi de munca,si bolnavi,merg in persoana,sa isi ridice facturile.Cred ca e de o nesimtire fara limite.Acum vedeti DV,daca se poate rezolva in vreun mod

  Răspunde
 • 16 octombrie 2015 la 08:37
  Permalink

  As vrea sa fac si eu o reclamatie…sunt din comuna zavoaia, judetul braila….am si eu o problema cu depunerea coletelor…merg la posta sa pun colete nu mi se face chitantele pe loc..mi se spune sa le las in posta,mi se tin si cate 3 zile pana se hotarasc ei sa mi le trimita catre destinatar. Nu se poate asa ceva… Doar le platim ..cand primesc colete nu vine acasa cu avize, daca ma duc eu sa intreb daca am bine daca nu stau in posta. Nu mai zic de alocatiile ptr copii se dau doar la cei care ‘ii lasa cate ceva” si ceilalti primesc ultimii…deci nu se poate asa ceva… Si pe langa toate astea de cate ori merg cu colete nu vor sa le primeasca..ba ca nam timp de ele, ba ca azi fac curatenie, ba ca am controale si nu veni cu ele…cum se poate asa ceva…faceti ceva !!!!!!!!

  Răspunde
 • 8 decembrie 2015 la 11:10
  Permalink

  Doamne am impresia ca traim in reluare.Cum e posibil ca in 2015 sa ti primesti facturile la utilitati dupa data scadenta cu vre o 8-9 zile.Cine Dumnezeu conduce Posta Romana?pentru ce mai exista reclamatii daca nimeni nu ia masuri?Sa va fie rusine pentru serviciile prestate.

  Răspunde
 • 7 ianuarie 2016 la 15:42
  Permalink

  Sunt nevoit sa ii spun ceva Juliei. Daca esti o postarita frustrata nu te erija in avocatul sistemului astuia depasit, incepand de la site, unde aveti niste numere de telefon la care nu raspunde nimeni sau sunt redirectionate si terminand cu factorii postali care nu isi indeplinesc atributiile. Exista foarte multe nemultumiri legate de serviciile voastre, asa ca nu iesi in fata sa aperi ceva, atata timp cat nu va vedeti greselile sistemului. Va doresc un faliment apropiat.

  Răspunde
 • 7 ianuarie 2016 la 15:47
  Permalink

  A propos, am trimis o reclamatie pe adresa de e mail. Ce credeti? Nu a ajuns la destinatar….. Va rugam cei pagubiti de incompetenta voastra, declarati-va falimentul.

  Răspunde
 • 11 februarie 2016 la 16:25
  Permalink

  Inluna decembrie2015 fiica mea a expediat din America un plic cu o felicitare si cateva poze cu copiii ei,pe adresa mea dinBucuresti op.7.Nici pana azi nu l-am primit. Un plic cu acelasi continut a fost expediat unei familii din Popesti-Leordeni csre a avut norocul sa-l primeasca. Deduc ca un rauvoitor care ma cunoaste si-a insusit plicul in speranta ca va gasi valori. Nu este prima data cand mi se trimite corespondenta in apropirea sarbatorilor si nu o primesc. Nu mi se trimit valori pentruca se stie ca seFURA.Ar fi bine sa stopati aceste practici!

  Răspunde
 • 29 martie 2016 la 18:52
  Permalink

  Am de facut o sesizare in legatura cu serviciile postale facute de postasul din comuna dimacheni jud.botosani .postasul din aceasta comuna nu isi face serviciul absolut deloc corect,facturile ,scrisorile si pensiile cu toate ca nu sunt aduse la timp nici nu sunt inmanate titularilor de el ci de sotia sa si de fiica lor in varsta de 17-18 ani acum dar ea face acest serviciu in locul tztalui de cand era micuta.nu stiu cum se aleg postasii la tara ,cum sunt controlati ca acest postas e sub orice critica dupa ce umbla mai mereu beat ,sotia sa mai si cearta batranii din comuna.as dori totusi sa se faca niste verificari chiar daca el se bazeaza pe unii sustinatori din sistem,tocmai asta e motivul de nu e sanctionat dupa cate face.va multumesc’astept raspuns si cat de cat o reglementare a situatiei.

  Răspunde
 • 11 aprilie 2016 la 12:43
  Permalink

  Bună ziua!numele meu este Cătălina și locuiesc în sat Victoria,com Stăuceni,jud Botosani.As dori să fac o reclamație poștașului Negruț Doru care nu își face datoria față de noi așa cum ar trebui.De cele mai multe ori alocațiile copiilor ajung după ce se dau pensiile,(după data de 20 a lunii)asta dacă e sa aștepți să îți vină acasă,la începutul lunii se duce pe la persoanele care vrea el și dacă il găsești poți lua și tu dacă nu aștepți pînă ajunge el acasă,În momentul in care il întrebi de ce și cum zice să ne facem card ca să nu mai așteptăm de la el.Ba nu are bani,ba nu are bonurile,tot timpul găsește motive ca să nu dea banii la timp.Decizia de a face reclamație azi am luat-o in urma faptului că,el a spus dacă nu ne convine să îi facem reclamație.Și a mai spus că,pe strada mea a fost si a dat alocațiile de vineri dar la mmine nu a fost să imi dea nimic cu toate că am fost toată ziua acasă.Cînd l-am întrebat de ce nu a oprit și la mine a pornit mașina și a plecat fără sa mai primesc vreun răspuns.A fost luna trecută un control în sat dar nu pe la toată lumea (probabil mai mult pe la cine a vrut poștașul) și probabil văzînd că a ieșit basma curată luna asta a luat-o de la capăt.Deci,aș avea rugămintea să se facă un control mai amănunțit in această privință sau să mi se spună ce pot face sau unde trebuie să ajung pentru a se rezolva această problemă.Vă mulțumesc.

  Răspunde
 • 21 septembrie 2016 la 14:58
  Permalink

  Buna ziua numele meu este Florica si locuiesc Comuna Teremia Mare Judet Timis.As dori sa fac o reclamatie postasei Mot Ani care nu isi face datoria fata de locuitori cum trebuie.Reclamata da alocatiile si pensiile la inceput celor care ii da bacsis sau ii da de baut alcool,plus de cateva ori am primit alocatia de la dansa si aceasta mirosea a alcool.
  Reclamata Mot Ani in data de 19-09-2016 a inceput sa dea alocatiile si pensiile pe strada la mine si sa oprit la uni vecini de case unde a stat cate 20 minute si respectiv 45 minute impreuna cu sotul dansei care nu este angajat la Oficiul Postal.Acesta umbla in fiecare luna cu facturii,pensii si alocatii de la Posta de-si nu este angajat la Oficiul Postal al Comunei Teremia Mare.Dupa ce a iesit de la vecina mea am intrebat-o cand imi aduce alocatia,aceasta a spus ca are timp pina la sfarsitul lunii si nu a mai fost instare sa se urce pe bicicleta de la alcoolul consumat la ei.A doua zi m-am dus la Oficiul Postal sa fac o reclamatie pe numele Mot Ani unde am luat si un nr. de inregistrare:nr.62 din 20.09.2016.Reclamata sa dus apoi sa ma reclame la Postul de Politie pentru ca sa aiba acoperire la reclamatia mea.

  Răspunde
 • 13 decembrie 2016 la 11:30
  Permalink

  Buna eu stau în comuna Doicești județul Dâmbovița iar poștarita noastră pe nume Vali,nu a vrut să imi dea alocatia,eu având o situație mai proasta am fost cu mama mea ca să îmi dea alocația mai devreme deoarece nu mai aveam bani ca să mă duc la școală,vorbind cu dansa ne-a spus să venim mâine pentru că nu are bani dar faptul care ma supărat cel mai rau a fost lucrul ca la încă alte 6 femei au fost anunțate de dânsa sa mai aștepte încă 30 de minute și o sa primească alocătile.Adica cum vine asta ca eu nu înțeleg eu am nevoie de bani urgent de alocația mea pentru ca nu mai am bani sa ma duc la școală iar ea ce face pe mine ma minte că nu are bani iar la rstul le da alocatia.Am rămas si eu cu mama sperând că o să ne dea si noua bani intr-un final poștarita cheama pe e femei si le da alocația ieșind afara sa vada cine mai e si ne-a văzut pe mine si pe mama spunând că de ce mai stam ca nu ne-a zis să plecăm ca nu are bani,eu nu am tăcut si i-am spus ca pentru restul are bani si pentru mine nu,i-am spus că am nevoie de bani pentru că nu mai am bani să mă duc la liceu iar ea mi-a răspuns ca ce o interesează pe ea.Mie nu mi se pare drept ce a facut nu am cerut decât alocatia mea care este dreptul meu iar ea nu are nici un drept să nu mi-o dea.Am să fac și o reclamație scrisă pentru că nu e corect ceea ce a făcut.

  Răspunde
 • 19 ianuarie 2017 la 19:10
  Permalink

  Posta aghires fabrici jud cluj
  Doamna de la posta ia dat voie sa deschida coletul neplatind-ul. El fiind ramburs
  Destinatarul nu are bani sa imi achite rambursul chiar daca coletul la deschis si au trecut 10 zile si coletul nu la dat retur! Eu iam zis doamnei de la posta ca, daca coletul imi vine desfacut acasa, o sa am grija sa o plimb pe la politie si pe unde o sa fie nevoie, doamna de frica nu vrea sa imi trimita coletul inapoi. Eu vreau coletul sa imi fie ridicat odata ce a fost desfacut! Si dupa cerecetarile mele am aflat ca doamna de la posta ii da coletele acasa pe „datorie” si doamna ii duce bani cand are ? Cum e posibil asa ceva?
  Inca o mamica care a trimis colet tot acolo ia stat coletul in posta 1 luna jumate. Am dovezi in tot ce am spus! Asa ca va rog sa imi spuneti ce masuri o sa luati!

  Răspunde
 • 10 februarie 2017 la 12:34
  Permalink

  Buna ziua numele meu este Gherman Susana Loredana si locuiesc in Iuriu de Câmpie judetul Cluj. Asi dori sa fac o reclamatie pt postasul din Iuriu de Câmpie. Mi-a fost trimisa pensia alimentara in data de 31.01.2017 de la Cluj si a ajuns in Iuriu in data de 02.02.2017 si postasul mi-a zis ca a venit doar cuponul si banii nu si ca ar fi posibil ca banii sa vina intre data de 15-17 cand vin alocaţiile. Este posibil asa ceva?Astept un raspuns de la dumneavoastră. Va multumesc!

  Răspunde
 • 6 iulie 2017 la 21:56
  Permalink

  Buna ziua
  Vreau sa va aduc la cunostinta ca factorul postal din com.Pungesti jud Vaslui pe nume Vlase Costel avînd în subordine urmatoarele sate rurale Trohan, Racova, Racovița,Slobozia etc nu efectuează regulamentar predarea coletelor postale personal si nici recomandatele care de obicei noi plătim serviciu atit cit si despre înmînarea documentelor personale catre destinatar ,, precizez si va aduc la cunostinta personal ca în localitățile sus mentionate dmn.Factor lasa corespondenta in mîinile tuturor copiilor sau a altor cetățeni consemnîndu-le destinatarilor cind îsi aduc aminte , iar Factorul sta si consuma băuturi alcoolice in diferite localuri sătești .
  Am facut de nenumarate ori reclamație la oficiul postal din com.Pungesti dar mi sau adus la cunostinta de dmna.Diriginta Vlase Mariana ( sotia acestui factor mentionat mai sus ) urmatoarele :
  Programul îl fac cum vreau eu iar daca nu îti convine aboneazate la fan curier .cargus tnt etc .
  Mentionez tot ce primesc atit din tara cît si din județ sint recomandate , colete cu contravaloare si le primesc cu întîrziere sau trimise pe diferite persoane .
  Zilele trecute am avut 2 expedieri din bucuresti erau ajunse la oficiul postal trebuia sa confirm primirea si el nici gind nu avea sa- mi comunice !!! Ieri am avut un document oficial si mi-a raspuns ca el de marți 04/07/2017 pînă pe data de vineri 07/07/2017 este in concediu si nu îl intereseaza de corespondenta atît el cît si dmna.Diriginta ( sotia acestuia ) Vlase Mariana !!!
  Va multumesc anticipat si va rog sa luati masuri URGENTE !

  Răspunde
 • 6 noiembrie 2017 la 17:30
  Permalink

  Va rog sa luati masuri in loc Simand jud Arad .Factorul postal Brad Elena aduce corespondenta cu mare intarziere ,nici un interes din partea ei ,Ziarele le aduce la 2 zile seara ,ce va fii ca vine iarna ? Mai intelege lumea ca vine posta tarziu dar doamna tot nu vine numai dupa bunul plac ,in timpul serviciului sta zeci de minute pe la diferite magazine ,povestind peste tot ca are sector mare ,dar ma gandesc ca si salariul e pe masura .Nu stiu unde se mai ia salar de 8 ore cand de fapt lucrezi doar 3 .Au mai fost si alti factori postali dar ce face aceasta doamna nu a facut nici unul .Daca nu are nevoie de salar sau nu e capabila sa lase pe altii .Trebuie doar sa trimiteti pe cineva in cursul saptamanii pe la ora 14 cand vine masina postei sa o verificati cata corespondenta nedistribuita are .Nu o sa imi las numele real pentru ca nu vreau sa am de a face cu aceasta persoana .Va multumesc si va rog sa luati masuri .Un cetatean al loc Simand .

  Răspunde
 • 22 noiembrie 2017 la 13:43
  Permalink

  Stiti cumva de unde pot lua formularul standard? Linkul nu mai funcționează! Multumesc

  Răspunde
 • 4 decembrie 2017 la 21:58
  Permalink

  Eficiență Poșta Română. Este a doua oară când mi se întâmplă. Și asta fără să primesc nici o notificare, în condițiile în care am verificat atât la oficiul poștal de care aparțin cât și la oficiul poștal principal. Dacă mi-ar fi spus cineva de așa ceva, aș fi crezut că exagerează. Iată mai jos saga unei comenzi din China care s-a plimbat mai mult prin România și care a fost returnată expeditorului în cele din urmă:

  Numărul: RY517420629CN
  Țara de destinație: România
  2017-12-04 10:47 Bucuresti BSI (c, m, e), Expediat din Romania
  2017-12-04 02:21 Bucuresti BSI (c, m, e), In prelucrare
  2017-11-30 01:13 Galati CRT, In prelucrare
  2017-11-30 00:01 Galati CRT, In prelucrare
  2017-11-29 16:24 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, In prelucrare
  2017-11-29 16:23 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, In prelucrare
  2017-11-29 14:29 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, In prelucrare
  2017-11-29 14:29 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, In prelucrare
  2017-11-29 14:23 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, In prelucrare
  2017-11-29 14:23 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, Returnat catre expeditor
  2017-11-23 08:41 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, Reavizat
  2017-11-21 10:40 Braila 1 – Ghiseu 2 gh, In prelucrare
  2017-11-20 20:02 Braila OPDC, In prelucrare
  2017-11-20 17:31 Braila OPDC, In prelucrare
  2017-11-20 17:31 Braila OPDC, Avizat
  2017-11-20 17:30 Braila OPDC, In prelucrare
  2017-11-20 09:18 Braila OPDC, Predat la factor
  2017-11-20 08:28 Braila OPDC, In prelucrare
  2017-11-19 23:25 Galati CRT, In prelucrare
  2017-11-18 01:45 Galati CRT, In prelucrare
  2017-11-16 20:45 Bucuresti BSI (c, m, e), In prelucrare
  2017-11-15 13:36 Bucuresti BSI (c, m, e), In prelucrare
  2017-11-15 13:18 Bucuresti BSI (c, m, e), In prelucrare
  2017-11-15 10:16 Bucuresti BSI (c, m, e), Primit de la expeditor
  2017-11-12 09:16 Bucuresti BSI (c, m, e), In prelucrare
  2017-11-11 23:47 Bucuresti BSI (c, m, e), Sosit in Romania
  Țara de provenienţă: China
  2017-11-04 09:47

  Răspunde
 • 28 februarie 2018 la 19:01
  Permalink

  La Oficul Postal din comuna Teiu , Jud Arges se intimpla de ceva timp ceva nereguli .. Chiar daca s-au facut sesizari si la protectia consumatorului si la ANPC legate de faptul ca facturile nu ajung la timp , abonamente pentru ziare nu se primesc , banii pentru ajutoarele sociale NICIODATA nu vin la timp , (de exemplu pina pe data de 28 februarie 2018 banii pentru ajutoarele sociale nu au venit ceea ce mi se pare strigator la cer deoarece reglementarile in vigoare obliga functionarii postei romane ca pina la sfirsitul fiecare luni TOTUL SA FIE PREDAT PENTRU A SE PUTEA FACE INCHIDEREA DE LUNA ! Nu mai vorbin de faptul ca se aud motive legate de contributii ca pensii si banii pentru ajutoarele sociale in care omului i se spune parca tot mai des in ultima perioada ca „azi avem cupoane dar nu avem banii primiti ” sau „avem doar o parte din bani ” … Cred ca ar trebui sa se termine cu astfel de practici deoarece toti oamenii de la ajutor social au ajuns sa-si cerseasca banii munciti pe la usa postei ROMANE! Asteptam sa vedem cine se va sesiza de aceasta data deaoerece data trecuta au fost prezenti tot oameni de-ai dinsilor si au facut o „mascarada de ancheta”… Multumim pentru atentia acordata ! Vom continua sa scriem mai departe pina vom reusi sa atragem atentia cui trebuie iar in caz contrar ultima solutie va fi televiziunea si gateza …

  Răspunde
 • 14 martie 2018 la 13:58
  Permalink

  Buna ziua avem o problema cu noua postarita din secusigiu. mia adus factura de la energie electrica( din luna februarie 2018)abia in data de 14 martie foarte aproape de termenul scadent. De alocatii ce sa mai vb eu primesc alocatia in 26 27 in fiecare luna ea duce alocațiile in functie de baccis. E posibil asa ceva?

  Răspunde
 • 3 aprilie 2018 la 21:27
  Permalink

  Am trimis 900 ei de la Posta numărul 1 Bacău pe 23 martie ,la Găești-Zăvoiu -jud Dâmbovița și nici azi 3.04 2018 nu au ajuns nici azi pe data de 03.04 2018.

  Răspunde
 • 3 aprilie 2018 la 21:28
  Permalink

  Aș vrea să știu care este cauza.Eu acum nu sunt în Bavău și nu pot trimite copia de pe mandatul de trimitere.Mi se pare anormal să dureze atâtea zile!

  Răspunde
 • 26 iunie 2018 la 08:12
  Permalink

  In toate oficiile postale se fac regulile dupa cum vor muschii lor!Pur si simplu sunt dezgustata.Oare in tara asta ,nu se mai poate face nimic asa cum trebuie???👎

  Răspunde
 • 17 august 2018 la 21:15
  Permalink

  Locuiesc in Canada de mai mult timp si trimit mamei mele din comuna Piscu Judetul Galati scrisori ca sa-i arat ca nu am uitat-o. Ce poate mangaia o mama decat scrisoarea sau felicitarea de Craciun de la copilul ei? Mai pun in plic cate o iconita sau doua si ii scriu o rugaciune mamei ca sa simta ca o iubesc si ca ma rog pentru dansa. Numai ca de vreo doi ani si mai bine scrisorile mele nu mai ajung la mama. Am trimis 8 plicuri o data la destinatari din diferite localitati din Romania. Toate au ajuns numai cel de la Piscu pentru mama mea nu a ajuns. Am facut asta de mai multe ori. Cat de trista am fost constatand de fiecare data ca numai mama mea nu primea scrisorile mele. Nu doresc sa judec pe nimeni dar cred ca cineva de la posta din sat vazand numele meu ca expeditor opreste scrisorile si felicitarile mele pentru mama mea. Ma intristeaza gestul acestei persoana foarte mult, pentru ca eu nu reusesc sa alin dorul mamei mele pe aceasta cale, a postei. Ma intreb daca persoana respectiva care deschide si citeste ceea ce eu am scris mamei mele este multumita de gestul ei. Ma intreb cum sta cu constiinat ei in fata lui Dumnezeu? Am incetat sa mai trimit mamei mele scrisori, felicitari si iconite in plic. Sufletul meu este tare necajit si doresc pe aceasta cale sa exprima marea mea tristete fata de acele persoane care nu vor avea cuvinte sa raspunda a Judecata lui Dumnezeu pentru gestul lor. Ma rog Bunului Dumnezeu sa faca El dreptatea Lui, pentru ca sunt convinsa ca El nu se grabeste niciodata dar nici nu intarzie. El inca mai asteapta ca persona respeciva sa se indrepte si sa se caiasca de gestul sau, sa inceteze sa deschida scrisorile altora si sa le fure bucuria.
  Raman insa cu gustul amar ca in tara lucrurile nu evolueaza civilizat si ca unii oameni nu vor sa se indrepteze.
  Doamne, ai grija de acesti oameni si da-le in gand lucrarea Ta cea buna ca sa nu fie judecati aspru de Tine la a 2-a Judecata. Iara mie, pacatoasei, da-mi rabdare si sa pot ierta pe cei care-mi fac rau. Amin.
  Veronica

  Răspunde
 • 21 august 2018 la 14:35
  Permalink

  Buna ziua,doresc sa FAC o sesizare ptr Posta din Dambu!!! Este inadmisibil ca de fiecare data cand intru in Posta dimineata sa stau la rand cate 30-40 de minute ptr un simplu aviz! Va rog tare mult sa spuneti 2 angajati pe tura,ptr ca toata lumea se plangea in postal la cat de mult se sta la cozi,va rog mult.

  Răspunde
 • 21 august 2018 la 17:11
  Permalink

  Am trimis un plic cu confirmare de primire pe 06.08.2018 din Campina- Prahova la Cluj Napoca.
  A ajuns pe 21.08.2018. Cred ca si pe vremea diligentelor ar fi ajuns mai repede. Poate da cineva o explicatie acestei situatii?. Eu m-am convins sa nu mai folosesc serviciile Postei Romane!

  Răspunde
 • 22 august 2018 la 23:01
  Permalink

  Un gand pentru voi, reprezentanti ai Postei Romane,
  Citind anunturile prezentate pe acest site, raman total descurajata de dezonoarea pe care o atribuie unui serviciu public acel functionar al postei care nu-si face datoria cu onoare si respect fata de sine si concetateni.
  Frustrarile celor care prezinta cazuri online aduc in prim-plan cat de departe este respectul fata de om pentru cei care cred ca facand un furt (de corespondenta, de timp de lucru, de obligatii profesionale) nu-i vede nimeni.
  Cica un om o data s-a dus cu copilul sau noaptea sa fure din camp, de la terenul unui vecin care avea recolta foarte frumosa. A ales noaptea fara luna, cu intuneric bezna, ca sa nu fie vazut. Si-a luat saci si ca sa poata duce si-a luat si copilul sa-l ajute. Dupa ce si-a umplut sacii si se pregatea sa plece acasa cu ”prada” s-a uitat cu laure aminte sa nu-l vada cineva in fata, spre stanga, spre dreapta si in spate. Nimeni nu era prin imprejurimi si era tare multumit. In naivitatea si inocenta sa, copilul il intreaba: Tata, te-am vazut ca te-ai uitat in fata, in spate, in stanga si in dreapta. Dar in sus nu te uiti?
  Morala: Oricat de mult te-ai ascunde, de Dumnezeu nu scapi!
  Sa ne dea dumnezeu rabdare si intelepciune.
  Veronica

  Răspunde
 • 28 mai 2019 la 18:22
  Permalink

  Domnule director Gheorghe Facea,

  Sunt o locuitoare din Constanta si, spre ghinionul meu, apartin de Oficiul Postal nr. 2 – Ghiseul 1.
  Domnule director, am trecut deja prin diverse stari: uimire, stupoare, furie, revolta. Da, domnule director, sunt furioasa si revoltata pentru ca de doua saptamani nu reusesc sa-mi rezolv problema care tine de acest oficiu. Programul imi permite sa ajung la oficiul postal doar la primele ore ale zilei si apoi seara, dupa ora 18. Din nefericire, constat ca exact la aceste ore oficiul este deservit de o singura salariata, care orice ar face nu poate tine piept cozii imense ce se formeaza nu doar in interiorul sediului, ci si afara. (Coada asta nesfarsita imi aminteste de vremuri de trista amintire!). Am incercat de cateva ori sa ma inarmez cu rabdare si sa incerc sa imi rezolv problema. Nu a dus la niciun rezultat. Dar am avut timp sa ma intreb cum m-as simti eu singura, dincolo de ghiseu, in fata multimii nemultumite. Dvs. cum v-ati simti? Sau poate dvs. nu stiti nimic despre aceste lucruri???!!!! Poate ar trebui sa puneti intrebarea asta acelei persoane responsabila cu gestionarea unor astfel de situatii. Parca se numeste diriginta, nu?
  Domnule director, sunt atatea persoane dornice de munca. Chiar nu este posibil sa existe un numar corespunzator de angajati?

  P.S.1. Am uitat de bomboana de pe coliva (iertati-ma, asa e romanul, face haz de necaz). Asadar, ca si cand coada aceea imensa nu este de ajuns, am fost martora unui fapt incredibil: la sosirea masinii Postei Romane, din care se descarca saci, colete etc., singura si unica oficianta este nevoita sa paraseasca ghiseul pentru a lua in primire obiectele descarcate. Wow!!!! Serios, domnule director???!!! Acte, bani si altele raman la indemana oricui???!!!

  P.S.2. Tare mi-ar placea sa nu mai vad coada aceea interminabila! Si tare mi-ar displacea sa scriu din nou catre zari cu iz de capitala.

  Cu adanca consideratie,
  o clienta profund nemultumita

  Răspunde
 • 14 august 2019 la 12:31
  Permalink

  De ce postasul care deserves zona I.I.DelaBrad Timisoara,mai precis ,str.Horia Macelariu primeste pt.
  distribuire cupoanele de pensie si in loc sa le aduca lasa imm cutia postala aviz de presentare laOP6
  pt.a ridica cuponul? Mentionez ca sunt o persoana in varsta si bolnava.Consider ca este o bataie de joc
  atata timp cat la persoanele la care le duce si banii nu ezita sa-i serveasca.
  Astept un raspuns.

  Răspunde
 • 5 martie 2020 la 05:33
  Permalink

  Buna ziua,
  am si eu o reclamatie la adresa postei Romane, mai exact Oficiul 3 Braila
  amprimit comanda de pe Wish si nu m se da comanda pt diferite motive
  ca nu e platita gresit este platita direct cu bani extrasi din card
  ca nu am factura cicasa cer chinezului factura
  nu primesc comanda la adresa data de mine ci la un alt oficiu
  angajatii ma plimba de la un ghiseu la altul
  rog sa fie sanctionatipt aceasta comportare inclusiv seful lor toti sunt vinovati si sa plateasca daunele care mi s au produs
  am serviciu eu nu stau dupa programul lor sa vin dupa colet
  chiar m am invoit de la serviciu si tot nu mil a dat
  bomuletul acela de instiintare a ramas la casiera una roscata

  Răspunde
 • 29 ianuarie 2021 la 14:13
  Permalink

  Buna ziua!Acum o sapt am trimis o recomandată la op72,în care era o piatră noua,si nu mi a dat nici o foaie la mana ptr recomandare,iar pana in ziua de azi nu a ajuns,plicul era cu valoare mare in el,deci va rog frumos luati masuri la oficiul postal 72 Bucuresti,unde nu se face datoria,ci mai mult se fura,daca nu se iau masuri,iau eu mai departe la politie,astept

  Răspunde
 • 13 aprilie 2021 la 09:12
  Permalink

  Buna ziua va rog frumos să rezolvați problema cu diriginta oficiului 80 am cerut sa mi se dea alocația pe trimitere medicală și mi sa refuzat mi sa spus că trebuie să aștept până la data când trebuie sa iau alocatia

  Răspunde
 • 17 august 2021 la 11:12
  Permalink

  Eu locuiesc in Anglia
  Eu trimit pachete mamei mele in fiecare luna prin posta.posta engleza lucreaza foarte bine,dar cea romaneasca(ca deobicei)lucreaza exact ca si in epoca comunista.ajung pacehetele la focsani(unde locuieste mama mea)si stau in oficiul postal trei saptamani!
  Ultimul pachet este de o luna in posta si acum cer 330 ron pentru a-i elibera pachetul!acesta este un furt autorizat!eu am platit pt a-l expedia 7 sterline pentru doua tricouri!!
  deci,nu ar trebui sa plateasca nimic mama mea.(ca deobicei!)
  Fratele meu este ziarist si as vrea am sa pornesc o ancheta importiva postei di Focsani pentru aceste furturi!trei pachete nici macar nu au ajuns de un an!!!scrisori si felicitari ce nu ajung(mama crede ca am uitat-o)as vrea sa stiu ce bucurie este pentru voi sa aruncati probabil la gunoi,scrisori ce pot aduce alinare persoanelor singure)???!ancheta nu este pentru doua tricouri,pentru principiul de funzionare ale naţiunilor civilizate!
  Eu vreau ca acest pachet sa ajunga in mainilor celor pentru care am platit sa ajunga!dar in acea tara se traieste in reluare….imposibil

  Răspunde
  • 17 august 2021 la 12:21
   Permalink

   Foarte bine, afișați în presă tot ce nu e corect, dacă aveți posibilitatea.

   Răspunde
 • 3 aprilie 2023 la 13:45
  Permalink

  Buna ziua! Ma numesc Cojocaru Lavinia, sunt din Botosani! O problema este cu Postasu care aduce pensia mamei, aceiasi problema ca si la ceilalti, cand trebuie sa primească pensia, Postasu ii spune sa vina la posta, si are 2 Km pana acolo, cand ajunge la posta, nu are banii sa vina a doua zi! Si tot asa, femeie in etate, o poarta cum vrea dumnealui. Altii is favorizați!

  Răspunde
 • 18 ianuarie 2024 la 18:05
  Permalink

  LA Oficiul Poștal nr.4 din Rm Vâlcea este Jale, coada până la ușă, Posta arhi plina, se plătesc facturile cu cardul de energie.Problea mare este la ghișeul nr.3 unde o duduie creata, bruneta, că sa i spun așa, pe nume Mihaela, se cearta cu toată lumea,dezinformează pe toată lumea, cum că ar pierde banii de pe card dacă nu fac plățile până la sfârșitul lunii ianuarie, foarte irascibila.In loc sa lucreze are tot timpul ceva de reproșat.Se vede clar că are sistemul nervos distrus.Anunta publicul de la ora 15.00 sa nu se mai așeze la coadă că ea nu mai poate rezolva decât o persoana, pt că este f obosită și la 16,00 închide ghișeul, deși la coada mai erau 3 persoane.I se spune din public , cu bune maniere, să vorbească mai puțin și să treacă la treabă, sa rezolve și ceilalti 3 clienti care își așteptau rândul.Atunci doamna pur și simplu explodează, incepe sa vocifereze și să inventeze diverse cuvine Cum că i s-ar fi spus: auzi, miscate mai repede, eu nu am avut nici pauza de masa …după incepe să facă pe sefa cu celelalte angajate, spunandu.le că de mâine să se ridici la doua ore după scaun să facă pauza.Dupa amenință că cheamă Poliția, doamne ferește.Aceasta persoana este deranjată rău psihic.Rugam diriginta Postei de la Oficiul 4 Rm Vâlcea sa ia măsuri cu aceasta salariata.Cred că un concediu fara plata iar prinde f bine, sau schimbarea locului de munca.Nu mai este apta sa lucreze cu publicul. Cred că nemulțumirile referitoare la locul de munca pe care îl ocupă trebuiesc discutate cu șefii la care este subordonată, nu cu publicul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.