Comanda la CoraDrive.ro, online e mai ușor – dar nu în Firefox

coradriveAm așteptat parcă cu nerăbdare newsletterul care urma să mă anunțe deschiderea către toți vizitatorii a noii platforme de comenzi a lanțului de magazine Cora. Locuiesc lângă sediul din Lujerului, nu îmi place să umblu brambura prin magazin, ce mai… sunt în target!

CoraDrive.ro te ajută să comanzi online și să te duci la o oră prestabilită de tine să ridici toate produsele deodată, le pui în portbagajul mașinii sau pui sacoșa la spinare și o tai spre casă.

Am vrut sa testez procesul de comandă pentru că era anunțată de ceva timp dezvoltarea platformei. M-a întristat blocarea browserului la interacțiunea cu meniul, însă. Perioada de așteptare este între 10 și 20 de secunde până când meniul peste care treci cu pointerul se trezește din amorțeală. Și asta nu doar o dată, ci la fiecare pagină nouă vizitată.

Bineînțeles, am pornit imediat Google Chrome, să testez și astfel. Într-adevăr, aici a fost utilizabil, cu o întârziere de doar 1-2 secunde la încărcarea meniului, dar tot cam mult timp pierdut pentru așteptarea deschiderii unui meniu.

[box type=”info”] Update: În ziua următoare am testat și de pe alt calculator, lag-ul acum în Firefox este doar 1 secundă, ca în Chrome. Dacă e vina calculatorului de acasă rămâne de văzut, verific mâine.

* Ziua a trecut, am verificat din nou, de data asta cu toate addonurile dezactivate (firefox safe mode), pe acest PC site-ul se comportă la fel. Mno, mai dă-i de cap.[/box]

În rest, gama de produse e destul de mare, nu ai orice dar sigur găsești din ce să faci mâncare ori cadouri de Crăciun luate pe fugă.

Mai e de muncă și încă mult…

Screenshot 2013-12-03 01.06.10

 

One thought on “Comanda la CoraDrive.ro, online e mai ușor – dar nu în Firefox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.