Zvonuri

De ce nu a mers blogul două zile

Pus într-o situaţie fără ieşire tind să nu mă mai comport ca un domn cu cei care nu merită.

    De curând am depăşit limita de trafic a contului de hosting (mică, 3GB). Hosting în minunata Românie pe care o celebrăm astăzi, provider fiind prea-cinstita firmă Hoţway România. Uptime şi suportul sunt „jos căciula”; nu am ce le reproşa aici. Dar după ce că are tarife mari pentru conturi de 200mb spaţiu mai şi refuză să-mi acorde trafic suplimentar contra cost. Cică nu se poate. Nu s-o putea, eu ştiu.. poate lucraţi în Notepad pe-acolo!

Am plătit contul până undeva în vara anului viitor, fiind atunci informat asupra opţiunii de a putea cumpăra trafic adiţional dacă doresc. Săptămâna trecută au făcut o schimbare pe care n-am văzut-o nicăieri: oferta lor constă într-un singur plan de hosting. 600MB (din care doar 200 pt. fişiere, restul 200 baza de date (!) si 200 email. Apoi mai cumperi spaţiu pe disc adiţional, dacă doreşti. Traficul e nelimitat.

Cu ce m-am ales eu din afacerea asta.. La cererea mea de trafic adiţional mi se răspunde că.. nu se mai poate. Şi mi se trimite o factură pentru 12 luni de hosting începând din acel moment (deşi contul meu era plătit până în iunie).
Păi domnii mei; dacă în momentul ăsta oferiţi trafic nelimitat pentru conturile create, ce vă costă să-mi setaţi acelaşi lucru în contul existent ori să pot plăti macar  nişte giga de trafic adiţional ? Dacă doriţi numai clienţi mari, bine.. rămâneţi cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.