Feedly în loc de Google Reader, acum și mai bun

Nu știi ce aplicație să folosești pentru a înlocui „în curând defunctul” Google Reader? Eu folosesc acum Feedly și e un înlocuitor foarte bun. Nu a fost întotdeauna așa… înainte de anunțul închiderii G.R. nici nu știam de serviciu. Dar acum, în aproximativ 100 de zile, s-a transformat. Cu ajutorul feedback-ului de la utilizatori, în special de la cei foști utilizatori de G.R., Feedly s-a apropiat mult de interfața binecunoscută și opțiuni multiple de personalizare pe care G.R. nici nu le avea.

Eu foloseam Google Reader în Firefox cu ajutorul scriptului pentru Greasemonkey – Google Reader Sanity, altfel cele mai recente schimbări în care au introdus spații albe cu nemiluita în interfață m-au îndepărtat din ce în ce mai mult.

feedly

    După cum puteți citi și pe blogul lor, Feedly a trecut prin schimbări, unele dintre care le voi enumera și eu:

– opțiune de migrare a întregii liste din Google Reader, cu un singur click (autorizare folosire cont cu OAuth). Importul include feeduri, categorii, articole cu steluță și taguri.

– deși la început era nevoie de un addon Firefox, acum se poate accesa direct prin browser!

– funcționează la fel de repede ca viteză de livrare, au adăugat servere „grupa mare” pentru a fi deajuns pentru toți noii veniți care renunță la Google Reader.

– au disponibile un set mare de scurtături de pe tastatură.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.