Feedly în loc de Google Reader, acum și mai bun

Nu știi ce aplicație să folosești pentru a înlocui „în curând defunctul” Google Reader? Eu folosesc acum Feedly și e un înlocuitor foarte bun. Nu a fost întotdeauna așa… înainte de anunțul închiderii G.R. nici nu știam de serviciu. Dar acum, în aproximativ 100 de zile, s-a transformat. Cu ajutorul feedback-ului de la utilizatori, în special de la cei foști utilizatori de G.R., Feedly s-a apropiat mult de interfața binecunoscută și opțiuni multiple de personalizare pe care G.R. nici nu le avea.

Eu foloseam Google Reader în Firefox cu ajutorul scriptului pentru Greasemonkey – Google Reader Sanity, altfel cele mai recente schimbări în care au introdus spații albe cu nemiluita în interfață m-au îndepărtat din ce în ce mai mult.

feedly

    După cum puteți citi și pe blogul lor, Feedly a trecut prin schimbări, unele dintre care le voi enumera și eu:

– opțiune de migrare a întregii liste din Google Reader, cu un singur click (autorizare folosire cont cu OAuth). Importul include feeduri, categorii, articole cu steluță și taguri.

– deși la început era nevoie de un addon Firefox, acum se poate accesa direct prin browser!

– funcționează la fel de repede ca viteză de livrare, au adăugat servere „grupa mare” pentru a fi deajuns pentru toți noii veniți care renunță la Google Reader.

– au disponibile un set mare de scurtături de pe tastatură.

 

Îți place? Dă mai departe!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.