Pentru că … tehnologie

Deschizi calculatorul dorind să verifici un email, un feed, o dudă. Nu poți imediat, pentru că trebuie să aștepți să termine windows-ul update-ul început în seara precedentă.

În timpul ăsta deschizi televizorul. Care nu intră pe niciun program dar te anunță tacticos după câteva minute de ecran gri că trebuie să aștepți instalarea automată, el are … de făcut update.

Plictisit, glisezi degetul peste ecranul telefonului și cauți iconița cu jocul preferat. Îl poți juca imediat, doar că în partea de sus a ecranului este un anunț că există o versiune nouă. Cum să pierzi ceva nou în joc? Apeși update și aștepți magia tehnologică. Nu contează că nu mai ai spațiu de instalat aplicații, o încercare merită.

În momentul ăsta parcă trece timpul încet, te uiți spre încheietură la noul tău ceas. Are propriul sistem de operare, 3G, WiFi. Alte iconițe, alte alerte, multe alte lucruri care te împiedică să vezi ora. Deschizi zona de mesaje de sistem, în care plin de speranță un mesaj te anunță că acum ceasul tău se poate conecta și sincroniza și cu telefonul, și cu televizorul, și cu calculatorul. Doar trebuie să aplici următorul update…

Pentru că … tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.