Ce aduce nou generația 2013 de televizoare Samsung

samsung-catrina

Anul trecut se pare că unul din cinci români cumpărători de televizor Samsung a ales produsul din gama smart-TV cu funcții avansate de navigare pe internet, conferință video, aplicații, jocuri. Pentru 2013 prognoza este ca unul din trei să fie din această gamă.

Ce aduce nou: Experiență interactivă

Platforma Samsung Smart Hub disponibilă pe generația 2013 de televizoare Smart a fost reproiectată pentru a simplifica procesul de căutare. Continutul este organizat în trei secțiuni principale, având o interfață ușor de folosit și icon-uri dinamice care facilitează previzualizarea instantanee a secțiunilor.

Aceste secțiuni sunt:

  • Fotografii, Videoclipuri & Muzică – această secțiune le permite consumatorilor să organizeze conținutul cu caracter personal și fișierele existente pe televizorul Samsung Smart TV și pe alte dispozitive concetate cu acesta.
  • Socializare – secțiunea afișează conținutul creat de prieteni și familie, videoclipuri populare de pe Facebook, Twitter, YouTube, precum și alte servicii de video call.
  • Aplicatii – organizează aplicațiile Samsung descărcate și recomandarile pentru a ușura accesul utilizatorilor.

Smart Interaction – Modelele din 2013 le permit utilizatorilor să navigheze prin meniu, să regleze volumul, sa dea zoom unei poze folosind ambele maini sau sa dea Like unui pot pe Facebook prin simpla realizare a semnului OK cu mana.

Ce aduce nou: Evolution kit

Consumatorii care anul trecut au achizitionat un TV din seria ES7000 sau ES8000 au la dispozitie modulul Smart Evolution Kit. Aceasta componenta se monteaza in doar cateva secunde (plug & play) si upgradeaza televizorul instant. Evolution Kit face upgrade la nivel de procesor, memorie si GPU. Astfel, platforma Smart Hub va avea 3 ecrane, versiune imbunatatita a controlului prin comenzi vocale si gesturi, precum si procesor quad core.

Pentru că fac treabă bună pe sectorul telefoanelor mobile și au o prezență excelentă în piață cu inovații din gama televizoarelor, sunt sigur că 2013 va fi un an ce va fi închiat mult pe plus pentru Samsung.

One thought on “Ce aduce nou generația 2013 de televizoare Samsung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.