SpringIT – un impuls anual pentru studenții din IT

SiSC, Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, organizează și anul acesta SpringIT, un program axat pe nevoile studenților, una dintre acestea fiind facilitarea creării unei legături între tinerii pasionați de IT și reprezentanții companiilor importante din acest domeniu.

Dacă ești student, citește cu atenție ce scrie mai jos și mai ales acționează! Îți spun din experiența mea de om bătrân* că nimic în viață nu e mai valoros decât practica. Fă-ți curaj și aplică, zbate-te să fii recunoscut dacă ai ceva de oferit.

Timp de 5 zile, studenții au parte de prezentări și activități puse la dispoziție de către unele dintre cele mai renumite și active firme de pe piața IT ce pun în lumină informații importante despre ce înseamnă un job și cum se poate dobândi acesta. Studenții doritori au posibilitatea de a își încărca CV-urile online și de a se înscrie la evenimente în urma completării formularului disponibil pe   http://springit.sisc.ro. CV-urile încărcate pe site vor ajunge la parteneri, aceștia urmând să le introducă în baza lor de date și să le analizeze.

Partenerul principal al ediției a VI-a este Accenture, iar evenimentele de tip Career Day vor fi susținute de reprezentanți ai companiilor Microsoft, IBM și Raiffeisen în timp ce workshop-urile vor fi sustinute de: Bearing Point, ING, Metro Systems, SEERS, Play Solutions și Ernst & Young. Toate aceste companii vor fi prezentate la conferința de deschidere.

* trecut de studenție de aproape un deceniu :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.