Un bec LED cu design interesant, de la Philips

bec-led-philips-slim

În domeniul iluminării casnice lucrurile nu au stat pe loc în ultimii ani. Philips este una dintre firmele care am văzut că inovează atât pe partea tehnică, dar și mult pe partea de design.

Un design interesant mi se pare cel al acestui bec LED. Păstrează forma clasică, dar în loc de un balon este doar un cerc. LED-urile sunt dispuse pe margine, rezultând un iluminat uniform. Philips SlimStyle este o promisiune respectată de către firmă, care promisese să livreze un sistem de iluminat casnic LED la un preț de maximum 10$.

Cu un output de 800 lumeni, este echivalentul unui bec cu incandescență de 60W. Consumul acestuia este de 10,5W, rezultând un raport de 76 de lumeni per Watt. Restul caracteristicilor le pot considera standard, numărul orelor de funcționare fiind de 25.000.

Produsul este disponibil deocamdată doar pe HomeDepot.com într-un pachet de 4 bucăți la 37,88 $.

Eu trebuie să încep să cumpăr becuri „de firmă” pentru că cele EasyGreen, sau cum se numesc cele ieftine din mini-market, văd că nu rezistă mai mult de două luni.  Vreo firmă care oferă garanție pentru becuri LED știți? La eMag, marca Philips nu oferă garanție, ceea ce mi se pare foarte, foarte trist.

bec-led-philips-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.