Software

Ce mai joacă lumea la metrou

smartphones metrou  Mă uit că pe zi ce trece numărul posesorilor de smartphones crește, odată cu el și numărul persoanelor care, în timpul transportului în comun, se joacă pe telefon o serie de jocuri de top. M-am uitat peste umărul câtorva persoane și iată ce concluzii am tras:

Candy Crush este pe primul loc în preferințe, fie că este jucat pe iOS ori Android

2048 este noul venit care face ravagii, instalat cu rapiditate pe multe dispozitive

– în categoria jocurilor de masă reale, Zynga Poker și pokerul în general, tronează.

poker

Și pentru că zona asta de „păcănele” jucate pe mobil este destul de mare, să vedem ce am mai văzut (doar văzut, eu sunt anti-talent la poker, iar aplicația pe care o instalasem la un moment dat îmi tot furniza reclame în zona de notificări a androidului, așa că i-am spus bye-bye); Blackjack este jucat de către cei care chiar au patima asta și din când în când joacă și pe bani, click aici pentru a juca jocuri de cazino online.

Jocurile de ruletă și slots sunt potrivite pentru aproape oricine, am văzut și multe domnișoare învârtind cu spor de ruleta virtuală sau făcând slide-uri repetate, trăgând de manete.  Un alt preferat al damelor este Bejeweled, care e un fel de potrivește-3-chestii, în cazul ăsta imagini de pietre prețioase.Bine, recunosc, nu toată lumea se joacă. Unii pe tabletă ori telefon câte o carte interesantă.

(Studiu făcut într-o zi în care mi-am uitat telefonul acasă, deci nu aveam cum să citesc sau să mă joc și eu, ca de obicei.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.